Πώς θα σου φαινόταν ο Idris Elba σαν νέος James Bond;

Ο Βρετανός ηθοποιός προηγείται στην κούρσα διαδοχής του Daniel Craig, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Barbara Broccoli.

Idris Elba

Aν παρακολούθησες το No Time to Die, γνωρίζεις ήδη ότι ο James Bond του Daniel Craig δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψει. Αυτό σημαίνει ότι εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η αναζήτηση του επόμενου 007, και σύμφωνα με την παραγωγό του Bond Barbara Broccoli, ο Idris Elba έχει και επισήμως προβάδισμα στην εν λόγω κούρσα.

Οι σχετικές δηλώσεις

Μιλώντας στο podcast του Deadline με τίτλο Crew Call, η Broccoli, μαζί με τον συμπαραγωγό και ετεροθαλή αδελφό της, Michael G. Wilson, δήλωσε ότι ενώ δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σχετικά με το ποιος θα πάρει τη θέση του Daniel Craig, το όνομα του Βρετανού έχει όντως πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων διαδοχής. 

"Λοιπόν, γνωρίζουμε τον Idris - είμαστε φίλοι και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός", είπε η Broccoli για να συμπληρώσει αμέσως: "Ξέρεις, είναι μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να την κάνεις όταν υπάρχει ακόμη κάποιος στην εν λόγω θέση", πρόσθεσε. "Νομίζω ότι έχουμε αποφασίσει ότι μέχρι το No Time to Die να έχει κάπως διανύσει τη διαδρομή του και ο Daniel να έχει μπορέσει - καλά, όλοι μας να έχουμε μπορέσει να αποκομίσουμε τα οφέλη της υπέροχης θητείας του, δεν πρόκειται να σκεφτούμε ή να μιλήσουμε για κανέναν άλλον, ηθοποιούς που θα παίξουν τον ρόλο ή σενάρια ή οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε τη στιγμή, το παρόν".

To "αλλά" του Idris Elba

Στο μεταξύ, πίσω στο 2019, ο Elba είχε επισημάνει στο Vanity Fair ότι ενώ θα ήθελε να παίξει τον James Bond, η συζήτηση ότι δε μπορεί να υποδυθεί σωστά τον χαρακτήρα λόγω του χρώματος του δέρματός του ήταν "αποκαρδιωτική".

"Φυσικά, αν κάποιος μου έλεγε 'Θέλεις να παίξεις τον James Bond;', θα έλεγα, "Ναι! Αυτό είναι συναρπαστικό για μένα'", ανέφερε ο Elba. "Αλλά δεν είναι κάτι που έχω εκφράσει, του στυλ 'Ναι, θέλω να γίνω ο μαύρος James Bond'".

Και συνέχισε: "Όταν άνθρωποι από άποψη γενιάς λένε: 'Δεν μπορεί να είναι έτσι' και στην πραγματικότητα αποδεικνύεται ότι έχει να κάνει το χρώμα του δέρματός μου... Και μετά, αν τον πάρω και δεν πετύχει ή πετύχει, θα είναι εξαιτίας του χρώματος του δέρματός μου; Αυτή είναι μια δύσκολη θέση στην οποία πρέπει να υποβάλλω τον εαυτό μου, ενώ δε χρειάζεται", κατέληξε.

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.