Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση

2

Το συγκεχυμένο σενάριο ακροβατεί μεταξύ χλιαρού χιούμορ, αδύναμης φαντασίας και κουραστικά καταιγιστικής δράσης.

Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση

Τα αδέλφια Τέμπλετον έχουν πια μεγαλώσει. Ο ένας έγινε αξιαγάπητος χαζομπαμπάς και ο άλλος ένας επιτυχημένος καριερίστας, αλλά μεταξύ τους έχουν αποξενωθεί. Θα αναγκαστούν να διαχειριστούν τις τεταμένες σχέσεις αλλά και τη μεταξύ τους αντιζηλία, όταν η εμφάνιση ενός νέου λιλιπούτειου αρχηγού-μυστικού πράκτορα φέρει τα πάνω κάτω, οδηγώντας σε μια καινούργια αποστολή.

Υπάρχουν αρετές σε αυτό το σίκουελ που επιχειρεί να εμπλουτίσει τις πρωτότυπες ιδέες του πρώτου μέρους ξεδιπλώνοντας την αξία της αποδοχής αλλά και του τιμήματος της ενηλικίωσης. Τις στιγμές που το «baby-size» animation αφήνει χώρο να αναπτυχθούν αυτές οι πτυχές, εκπέμπεται μια γλυκιά ζεστασιά, η οποία όμως γρήγορα εξανεμίζεται, εξαιτίας της κουραστικά καταιγιστικής δράσης και ενός συγκεχυμένου σεναρίου, που ακροβατεί μεταξύ χλιαρού χιούμορ και αδύναμης φαντασίας.

ΗΠΑ. 2021. Διάρκεια: 107΄. Διανομή: TULIP ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Αρχηγός Από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση

The Boss Baby: Family Business
2
  • Animation
  • 2021
  • Διάρκεια: 107 '
  • Τομ Μακ Γκραθ

Τα ενήλικα πια αδέλφια Τέμπλετον θα αναγκαστούν να λύσουν τις προσωπικές διαφορές τους όταν ένα νέος λιλιπούτειος αρχηγός-μυστικός πράκτορας κάνει την εμφάνισή του και μια ακόμα κατασκοπική αποστολή ξεκινά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.