Δείτε το τρέιλερ του «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» της Ζακλίν Λέντζου

Ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας στην Μπερλινάλε παίρνουμε μια πρώτη γεύση το μεγάλου μήκους ντεμπούτου της ταλαντούχας δημιουργού.

Δείτε το τρέιλερ του «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» της Ζακλίν Λέντζου

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο τμήμα Encounters του 71ου Φεστιβάλ Βερολίνου, το μεγάλου μήκους ντεμπούτο «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» της Ζακλίν Λέντζου, αποκτά το πρώτο του τρέιλερ.

Τις εντυπώσεις κλέβει η πρωταγωνίστρια Σοφία Κόκκαλη, η οποία κυριαρχεί στο διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών κλιπ, αφήνοντας την αίσθηση πως δίνει μια ερμηνεία γεμάτη ένταση στην ταινία. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης ενός παιδιού κι ενός γονιού.

Δείτε το τρέιλερ του «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις» της Ζακλίν Λέντζου - εικόνα 1

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από χρόνια αποξένωσης, η Άρτεμις αναγκάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα της. Αντιμέτωπη με έναν κατά βάση άγνωστο -σε αυτήν- άνθρωπο και μια πρωτόγνωρη και δύσκολη συνθήκη θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί. Όταν τυχαία ανακαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό του πατέρα της όλα όσα θέλησε ποτέ να ρωτήσει θ' απαντηθούν μεμιάς. Τα κομμάτια του πάζλ της σχέσης τους θα μπουν στη θέση τους κι εκείνη θα μπορέσει να τον γνωρίσει και να τον αγαπήσει αληθινά για πρώτη φορά.

Εκτός από τη Σοφία Κόκκαλη στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Νικήτας Τσακίρογλου και Μαρία Ζορμπά.

Δείτε το τρέιλερ του «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.