Ο Ράμι Μάλεκ είναι ο villain που τα βάζει με τον Τζέιμς Μποντ (video)

Μια... νοικοκυρεμένη καταστροφή οραματίζεται ο οσκαρικός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον επόμενο αντίπαλο του 007.

Ο Ράμι Μάλεκ είναι ο villain που τα βάζει με τον Τζέιμς Μποντ (video)

Ο οσκαρικός Ράμι Μάλεκ («Bohemian Rhapsody») έχει τον πρώτο στο νέο featurette για το «No Time To Die», όπου ενσαρκώνει τον αινιγματικό Σάφιν, τον επόμενο αντίπαλο που καλείται να αντιμετωπίσει ο Τζέιμς Μποντ.

Στο τρέιλερ της ταινίας ο Σάφιν, ο οποίος είναι στιγματισμένος από μια άγνωστη δερματική πάθηση, ακούγεται να λέει στον πράκτορα 007: «Κι οι δύο εξολοθρεύουμε ανθρώπους για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, απλώς εγώ θέλω να το κάνω πιο... νοικοκυρεμένα». Δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα μπορέσει ο Σάφιν να το καταφέρει αυτό, πάντως έχει στην κατοχή του μια εξαιρετικά επικίνδυνη τεχνολογία που δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τα σχέδιά του. Ο Μάλεκ μιλώντας για το ρόλο δηλώνει πως βασικός σκοπός του ήταν μέσω της ερμηνείας του να προκαλεί ανησυχία στο κοινό, προτού σημειώσει πως: «ο Σάφιν είναι ένας καταπληκτικός αντίπαλος, έτσι ο Μποντ θα πρέπει να προσαρμοστεί στην πρόκλησή του».

Η 25η ταινία του κατασκοπικού franchise που κυκλοφορεί στις 12/11, θέλει τον Μποντ να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν εμφανιστεί ένας παλιός φίλος από τη CIA ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού». Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο ικανότατος Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Τζέιν Έιρ»).

Γνωρίστε καλύτερα τον Σάφιν εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Zoe Kravitz, a Catwoman we love

Υπέροχη ηθοποιός, υπέροχο πλάσμα.

01/12/2022

Οι ταινίες που μίλησαν ανοιχτά για το Aids

Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV σήμερα κι αυτά είναι τα φιλμ που "νίκησαν" τη μάστιγα του αιώνα.

Ο νέος Τζέιμς Μποντ ίσως είναι ηθοποιός της Marvel

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ηθοποιός έχει ήδη περάσει από δοκιμαστικό.

Η Νύχτα της 12ης

Κινηματογραφικά ορθογραφημένο και σεναριακά στιβαρό αστυνομικό θρίλερ. Ένα "Zodiac" αλά γαλλικά, το οποίο περιγράφει διεισδυτικά τις απωθημένα βίαιες, πατριαρχικές δομές της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας.

Κάποια Μίλησε

Δημοσιογραφικό δράμα οσκαρικής κοπής που, στην παράδοση των "Spotlight" και "Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου", υπηρετεί με διηγηματική απλότητα τα γεγονότα μιας αληθινής ιστορίας.

Δεν Είσαι η Μητέρα μου

Ρεαλισμός και φαντασία συνδιαλέγονται με υπόγεια ένταση, καθώς φολκλορικοί μύθοι και ψυχολογικές διαταραχές μετατρέπουν μια ιστορία ενηλικίωσης σε ατμοσφαιρικό, αλλά βραχυκυκλωμένο στην κορύφωσή του θρίλερ τρόμου.

Η Μεγάλη Ρήξη

Ένα ζευγάρι και μια χώρα κομμένοι στα δυο. Μια εύκολη πολιτικοινωνική αλληγορία (υποψήφια για έξι Σεζάρ) που διασώζεται χάρη στο χιούμορ και τις απολαυστικές ερμηνείες.