Ο Ράμι Μάλεκ είναι ο villain που τα βάζει με τον Τζέιμς Μποντ (video)

Μια... νοικοκυρεμένη καταστροφή οραματίζεται ο οσκαρικός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον επόμενο αντίπαλο του 007.

Ο Ράμι Μάλεκ είναι ο villain που τα βάζει με τον Τζέιμς Μποντ (video)

Ο οσκαρικός Ράμι Μάλεκ («Bohemian Rhapsody») έχει τον πρώτο στο νέο featurette για το «No Time To Die», όπου ενσαρκώνει τον αινιγματικό Σάφιν, τον επόμενο αντίπαλο που καλείται να αντιμετωπίσει ο Τζέιμς Μποντ.

Στο τρέιλερ της ταινίας ο Σάφιν, ο οποίος είναι στιγματισμένος από μια άγνωστη δερματική πάθηση, ακούγεται να λέει στον πράκτορα 007: «Κι οι δύο εξολοθρεύουμε ανθρώπους για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, απλώς εγώ θέλω να το κάνω πιο... νοικοκυρεμένα». Δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα μπορέσει ο Σάφιν να το καταφέρει αυτό, πάντως έχει στην κατοχή του μια εξαιρετικά επικίνδυνη τεχνολογία που δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τα σχέδιά του. Ο Μάλεκ μιλώντας για το ρόλο δηλώνει πως βασικός σκοπός του ήταν μέσω της ερμηνείας του να προκαλεί ανησυχία στο κοινό, προτού σημειώσει πως: «ο Σάφιν είναι ένας καταπληκτικός αντίπαλος, έτσι ο Μποντ θα πρέπει να προσαρμοστεί στην πρόκλησή του».

Η 25η ταινία του κατασκοπικού franchise που κυκλοφορεί στις 12/11, θέλει τον Μποντ να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν εμφανιστεί ένας παλιός φίλος από τη CIA ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού». Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο ικανότατος Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Τζέιν Έιρ»).

Γνωρίστε καλύτερα τον Σάφιν εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.

"Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος": Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

Στην ημερίδα θα παρουσιάσουν κεντρικές εισηγήσεις των Βρασίδα Καραλή και Sylvie Rollet που έχουν μελετήσει σε βάθος το καλλιτεχνικό έργο και τη γλώσσα του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη.