Εσύ τι τύπος genius είσαι;

Βρες τι τύπος genius είσαι, διάλεξε το πακέτο ρεύματος που ταιριάζει στις ανάγκες σου και εξασφάλισε σταθερή μηνιαία χρέωση χάρη στην Protergia.

Εσύ τι τύπος genius είσαι;

Ποιος τύπος είναι genius για σένα; Είναι ο Αϊνστάιν, ο Πάμπλο Πικάσο και η Αρίθα Φράνκλιν στην ομώνυμη σειρά του National Geographic για τις ιδιοφυΐες τεχνών και επιστημών που άλλαξαν τη ζωή μας. Είναι εκείνος που δε θα έχανε την ευκαιρία να ερωτευτεί μία γυναίκα όπως η Sia, στο δυναμικό ντουέτο της με τον LSD που έσπασε τα ραδιόφωνα. Είναι ακόμα ο σπουδαίος νοβελίστας Τόμας Γουλφ, που ενσαρκώνει ο Τζουντ Λο στη δραματική, βιογραφική ταινία «Ένας Χαρισματικός Άνθρωπος» («Genius», 2016). Είσαι, τέλος, εσύ που επιλέγεις το ρεύμα σου με βάση τις ανάγκες σου και την κατανάλωση που κάνεις και πληρώνεις μόνο το ποσό που πραγματικά σου αναλογεί.

Εσύ τι τύπος genius είσαι; - εικόνα 1
Τώρα μπορείς να είσαι κι εσύ!

Φοιτητικό στούντιο ή οικογενειακό διαμέρισμα, καθημερινό μαγείρεμα ή delivery: οι επιλογές της καθημερινότητάς σου επηρεάζουν άμεσα το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεις κάθε μήνα. Τα νέα πακέτα Genius της Protergia, έχουν ως στόχο να προσαρμοστούν στις δικές σου ανάγκες και να καλύψουν τις απαιτήσεις σου, χωρίς να ξεπερνούν το μηνιαίο στόχο κατανάλωσης που εσύ ορίζεις. Έτσι είσαι κι εσύ μέλος της κάστας των genius, που διαμορφώνουν έξυπνα τη ζωή τους, την αλλάζουν και την ορίζουν χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους.

Τα τρία πακέτα Genius (€ 19 για μικρομεσαίες ανάγκες κατανάλωσης 2.500kWh / έτος, € 28 για μεσαίες ανάγκες κατανάλωσης 4.000kWh / έτος και € 43 για υψηλές ανάγκες κατανάλωσης 6.500kWh / έτος) παρέχουν χρέωση ενέργειας ημέρας/νύχτας 0€/kWh, ενώ η εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού σου σε επιβραβεύει με έκπτωση 10% επί των χρεώσεων προμήθειας. Επιπλέον, εάν χαρακτηρίζεσαι e-genius και χάρη στην online προσφορά που τρέχει μέχρι και τις 30 Αυγούστου, μπορείς να κερδίσεις έκπτωση € 50 στον πρώτο σου λογαριασμό, αρκεί να συμπληρώσεις έγκαιρα και ηλεκτρονικά την αίτησή σου.

Εσύ τι τύπος genius είσαι; - εικόνα 2
*Δεν περιλαμβάνονται φόροι και ρυθμιζόμενες χρεώσεις

Η χρέωση του ηλεκτρικού ρεύματος παραμένει σταθερή κάθε μήνα με βάση το πακέτο που επιλέγεις (πλην εκ του νόμου χρεώσεων για τρίτους) ενώ η εξειδικευμένη εφαρμογή myprotergia app σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεσαι τις κιλοβατώρες που έχεις ήδη καταναλώσει. Παράλληλα, με τη νέα υπηρεσία Genius Save4Later γίνεσαι έξτρα genius και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για να καλύψεις όλον τον όγκο ρεύματος μέσα στη χρονιά: οι κιλοβατώρες που περίσσεψαν μεταφέρονται αθροιστικά σε εκείνες του επόμενου έτους, έτσι ώστε να μη χάνεις τίποτα από όσα πληρώνεις!

Εσύ τι τύπος genius είσαι; Παίξε το quiz των τριών ερωτήσεων, βρες το πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου και μάθε τι θα περιμένεις στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σου ρεύματος κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα genius πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021