Ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival με Κουέντιν Ταραντίνο!

Μια ταινία του διαρκώς στην επικαιρότητα σκηνοθέτη είναι η πρώτη που προβάλλεται στο φεστιβάλ το οποίο επιφυλάσσει ακόμα πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival με Κουέντιν Ταραντίνο!

Το επετειακό 10ο Athens Open Air Film Festival βρίσκεται μια βδομάδα μακριά από την έναρξή του! Οι προβολείς του φεστιβάλ ανάβουν στις 25-27/6 στην Τεχνόπολη, με πρώτη ταινία το «Jackie Brown» (1997) του Κουέντιν Ταραντίνο!

Ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival με Κουέντιν Ταραντίνο! - εικόνα 1
«Jackie Brown»

Ακολουθεί το βραβευμένο με Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας «Όλα για τη Μητέρα μου» (1999) του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με το τριήμερο προβολών να κλείνει το ξέφρενο μιούζικαλ «Rocky Horror Picture Show» (1975, Τζιμ Σάρμαν). Διαβάστε περισσότερα για όλες τις ταινίες εδώ. Ακόμα, σημειώστε πως πριν από κάθε προβολή θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μουσικά mixtapes εμπνευσμένα από τις ταινίες, ενώ στις 26/6 τις επιλογές επιμελείται ο Pepper 96.6, το οποίο θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη με το βανάκι του.

Ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival με Κουέντιν Ταραντίνο! - εικόνα 2
«Όλα για τη Μητέρα μου»

Καθώς όπως πάντα η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ελεύθερη, το φεστιβάλ έχει εκδώσει συγκεκριμένες οδηγίες για την προσέλευση και την παραμονή στις προβολές ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Για αυτό λοιπόν προτού πάτε στην Τεχνοπόλη έχετε υπόψη σας τα εξής:

• Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.

• Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.

• Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

Ξεκινάει το 10ο Athens Open Air Film Festival με Κουέντιν Ταραντίνο! - εικόνα 3
«Rocky Horror Picture Show»

Σύντομα θα ανακοινωθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα προβολών του φεστιβάλ, το οποίο σύμφωνα με το δελτίο τύπου προβλέπει εκδηλώσεις σε θερινούς κινηματογράφους, προβολές σε εμβληματικές τοποθεσίες της πόλης, αλλά και μία drive-in προβολή. Προς το παρόν λοιπόν, ραντεβού την επόμενη εβδομάδα την Τεχνόπολη!

Πρόγραμμα:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πέμπτη 25/6
21.30 Jackie Brown (Κουέντιν Ταραντίνο, 1997)

Παρασκευή 26/6
21.30 Όλα για τη Μητέρα μου (Πέδρο Αλμοδόβαρ, 1999)

Σάββατο 27/6
22.45 Rocky Horror Picture Show (Τζιμ Σάρμαν, 1975)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
23/04/2024

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/4)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.