Η Έλλη Τρίγγου σε «απεργία γέννας» και ο Χάρης Φραγκούλης σε δαιδαλώδες θρίλερ

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στις βραβευμένες μικρού μήκους που μπορείτε να δείτε δωρεάν.

Η Έλλη Τρίγγου σε «απεργία γέννας» και ο Χάρης Φραγκούλης σε δαιδαλώδες θρίλερ

Δυο βραβευμένες ελληνικές μικρού μήκους στην οποίες πρωταγωνιστούν μερικοί από τους καλύτερους σύγχρονους ηθοποιούς, πραγματοποίησαν τη διαδικτυακή τους πρεμιέρα.

Διαθέσιμη μόνο για τρεις μέρες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Marni Films για διαδοχικό λανσάρισμα του πλούσιου καταλόγου της σε μικρού μήκους, είναι η ταινία «37 Μέρες» της Νικολέτας Λεούση.

Πρωταγωνίστρια είναι η Έλλη Τρίγγου, στο ρόλο μιας γυναίκας η οποία εργάζεται ανασφάλιστη σε σαλόνι ομορφιάς όντας εννέα μηνών έγκυος. Ξαφνικά, στο τέλος της βάρδιάς της απολύεται και το ίδιο βράδυ βλέπει ένα όνειο που την αναστατώνει. Το επόμενο πρωί θα είναι σίγουρη για ένα πράγμα: δε θα γεννήσει εάν δεν πάρει πίσω τη δουλειά της.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ταινίες, γι' αυτό να επισκέπτεστε συχνά το επίσημο site και τη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.

Δείτε τις «37 Μέρες» εδώ:

Έπειτα έχουμε το αισθητικά εντυπωσιακό «Μάνεκι Νέκο» του Μανώλη Μαυρή. Ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο μπλέκει τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής με ταξί. Μόνος επιβάτης ο Χάρης Φραγκούλης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ταινίας έρχεται αντιμέτωπος με πιεστικές αναμνήσεις, φλέγοντες επιθυμίες και επίμονες ενοχές.

Δείτε το «Μάνεκι Νέκο» εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.