«Joker»: Κερδίστε 6 αντίτυπα της υποψήφιας για 11 Όσκαρ ταινίας

Έξι αντίτυπα σε DVD ή Blu-ray/Ultra HD Blu-ray του υποψήφιου για 11 αγαλματάκια, πολυσυζητημένου φιλμ, για ισάριθμους νικητές ή νικήτριες

«Joker»: Κερδίστε 6 αντίτυπα της υποψήφιας για 11 Όσκαρ ταινίας

Θα πρέπει... όντως να έχει ναυαγήσει κανείς σε ερημονήσι στην μέση του Ειρηνικού τους τελευταίους μήνες για να μην έχει ακούσει έστω και λίγα πράγματα για το Joker, την ταινία της Warner που συζητήθηκε όσο καμία άλλη τον χειμώνα και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από μεγάλα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο. Το φιλμ της Warner απομακρύνεται από την συνηθισμένη "συνταγή" των ταινιών που αντλούν θεματολογία από τα comics, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στην ψυχολογική πλευρά και τα ρεαλιστικά κίνητρα του ομώνυμου πρωταγωνιστικού χαρακτήρα - και τον τρόπο με τον οποίο μία κοινωνία συχνά αποξενώνει το διαφορετικό, ωθώντας το στα άκρα - παρά στις ευφάνταστες σκηνές δράσης που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από το συγκεκριμένο είδος παραγωγών τα τελευταία χρόνια.

«Joker»: Κερδίστε 6 αντίτυπα της υποψήφιας για 11 Όσκαρ ταινίας - εικόνα 1

Το αποτέλεσμα είναι μία δημιουργία με αληθινά δική της ταυτότητα, διαμορφωμένη τόσο από την ωμή, προσωπική σκηνοθεσία του Todd Philips, όσο και από την κορυφαία ερμηνεία του Hoakim Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν χωρά αμφιβολία στο γεγονός, ωστόσο, πως πρόκειται για ταινία φροντισμένη συνολικά - διαφορετικά δεν θα ήταν υποψήφια για όχι λιγότερα από 11 (!) βραβεία Oscar: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, κινηματογραφίας, πρώτου αντρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου, μοντάζ, μουσικής επένδυσης, κοστουμιών, μέικ-απ, ήχου και ηχητικού μοντάζ. Αυτήν την ταινία θα έχουν την ευκαιρία 6 φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να προσθέσουν στην συλλογή τους, χάρις στην ευγενική χορηγία της εταιρείας διανομής των ταινιών της Warner στην Ελλάδα, της Tanweer: 3 αντίτυπα σε DVD και 3 αντίτυπα σε Blu-ray/Ultra HD Blu-ray περιμένουν ισάριθμους νικητές ή νικήτριες μέσα από την σχετική κλήρωση που διοργανώνουμε σε συνεργασία μαζί της.

«Joker»: Κερδίστε 6 αντίτυπα της υποψήφιας για 11 Όσκαρ ταινίας - εικόνα 2

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για τα οικιακά αντίτυπα της ταινίας Joker είναι να μεταβούν στην σχετική σελίδα του Αθηνόραμα.gr. Βάσει του κανονισμού GDPR οι κληρώσεις μας γίνονται αυτοματοποιημένα και απαραιτήτως με καταχώρηση στοιχείων σε προφίλ (για την εξασφάλιση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των διοργανωτών). Συνιστούμε επίσης τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής (βρίσκονται στο link αμέσως πριν την καταχώρησή της) καθώς έχουν γίνει αλλαγές σε σχέση με εκείνους που ίσχυαν στο παρελθόν, επίσης λόγω GDPR. Όπως πάντοτε, καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.