Ο Πίτερ Πάρκερ σε άλλο σύμπαν στο «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του»

Ο άνθρωπος-αράχνη καλείται να σώσει και πάλι τον κόσμο, μετά τη μεγάλη μάχη της «Τελευταίας Πράξης».

Ο Πίτερ Πάρκερ σε άλλο σύμπαν στο «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του»

«Εάν δεν έχετε ακόμη δει το “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”, τότε απομακρυνθείτε από την οθόνη». Αυτή είναι η πρώτη φράση που ακούμε στο τρέιλερ του σίκουελ «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του», και σας συμβουλεύουμε να κάνετε το ίδιο προτού συνεχίσετε παρακάτω.

Η «Τελευταία Πράξη» μπορεί να ενθουσίασε το κοινό αλλά άφησε τον Spider-Man συντετριμένο από το χαμό του Τόνι Στάρκ. Έτσι, ο νεαρός ήρωας αποφασίζει να ταξιδέψει στη Ευρώπη με το σχολείο του, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεχαστεί. Ωστόσο το ταξίδι του μετατρέπεται σε μία ακόμη περιπέτεια, καθώς ο Νικ Φιούρι τον εντοπίζει και τον πείθει να εμπλακεί σε μία ακόμη μάχη για να σώσει τον κόσμο από παράξενα τέρατα που εμφανίζονται μέσα από τα στοιχεία της φύσης.

Ο Τομ Χόλαντ φοράει ξανά τη στολή του ανθρώπου- αράχνη και ταξιδεύει σ’ένα άλλο σύμπαν. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος μ’έναν νέο αντίπαλο: ο Mysterio, ορκισμένος εχθρός του Spider-Man, κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, ενσαρκωμένος από- τον πρώτη φορά πρωταγωνιστή σε ταινία Μarvel- Τζέικ Τζίλενχαλ. Στο ρόλο του Νικ Φιούρι βρίσκουμε για ακόμη μία φορά τον Σάμιουελ Τζάκσον, ενώ η Ζεντάγια υποδύεται τη Μισέλ Τζόουνς, έναν ακόμη έρωτα του νεαρού Πίτερ Πάρκερ.

Το «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» πρόκειται να κλείσει την τρίτη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, όταν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Ιουλίου 2019.

Δείτε το τρέιλερ του «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» εδώ :

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.