Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η επικών διαστάσεων περιπέτεια των Εκδικητών ολοκληρώνεται σε μια ανεπανάληπτη μάχη μέχρι τέλους.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η επικών διαστάσεων περιπέτεια των Εκδικητών ολοκληρώνεται σε μια ανεπανάληπτη μάχη μέχρι τέλους.

Εκδικητές: Τελευταία Πράξη

Μ. Τετάρτη 24/4

Είστε έτοιμοι για τη μητέρα όλων των (κόμικς) μαχών; Οι μισοί υπερήρωες της Marvel βρήκαν το μάστορά τους στη διαγαλαξιακή σύγκρουση του «Πολέμου της Αιωνιότητας» και πάλι όμως όσοι απέμειναν είναι αρκετοί για να κάνουν ακόμα και τον περιστασιακό θεατή να μείνει καθηλωμένος στην καρέκλα του ενόψει όλων όσων πρόκειται να εκτυλιχθούν έπειτα από έναν χρόνο: στο δεύτερο κομμάτι της σύγκρουσης των Εκδικητών με τον αχόρταγο Θάνος –τον Τιτάνα που έχει συγκεντρώσει στα χέρια του όλα τα μέσα παραγωγής (χωροχρονικών αλλοιώσεων)–, ο Iron Man και o Captain America μαζί με τους καινούριους της παρέας Captain Marvel και Ant-Man, θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν τα λάθη τους και να ξαναβάλουν το σύμπαν μας σε μια τάξη.

Στα Αρβανίτικα

Μ. Πέμπτη 25/5

Ντοκιμαντέρ της Κατερίνας-Μάρθας Κλαρκ. Μια προσπάθεια να αποθανατιστεί μια γλώσσα που χάνεται, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι Αρβανίτες και ποιον ρόλο έχουν παίξει στην νεοελληνική ιστορία.

Ο Γάτος ο Φευγάτος

Κυριακή του Πάσχα 28/4

Ο γάτος το ’σκασε σε κινέζικο animation. Ο Φευγάτος, ένας χαριτωμένος γάτος που μεγάλωσε υπό την προστασία του πατέρα του Παντόφλα κλεισμένος στο διαμέρισμά τους, αποφασίζει να δραπετεύσει και να ζήσει περιπέτειες ως αδέσποτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Πρώτη κινηματογραφική εκδοχή των ναΐφ περιπετειών της ηρωίδας μιας γερμανικής τηλεοπτικής σειράς, η οποία συνδυάζει live action και animation.