After

1,5

Μεταφορά ενός νεανικού μπεστ σέλερ, η οποία χειρίζεται με προσοχή όλα τα κλισέ που μπορούν να ικανοποιήσουν το εφηβικό γυναικείο κοινό στο οποίο απευθύνεται.

After

Το αποκάλεσαν «εφηβικές “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”», αλλά τα τέσσερα βιβλία της σειράς «After» της Αν Τοντ είναι και πιο καλογραμμένα και λιγότερο «φτηνά» από εκείνα της Ι Ελ Τζέιμς στον τρόπο με τον οποίο απευθύνονται στο κοινό τους: τις έφηβες αναγνώστριες, οι οποίες τα μετέτρεψαν σε μπεστ σέλερ και για τις οποίες προορίζεται και η κινηματογραφική διασκευή του πρώτου μυθιστορήματος. Σ’ αυτό η συνεσταλμένη Τέσα, η οποία αφήνει την πόλη και την υπερπροστατευτική μητέρα της για το κολέγιο, θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του υπερόπτη και μυστηριώδη Χάρντιν. Εκείνη όμως έχει άλλη (πλατωνική) σχέση και αυτός ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Οι περιπέτειες του ρομαντικού love story τους θα ακολουθήσουν την πεπατημένη, με την τηλεοπτική σεναριογράφο Σούζαν ΜακΜάρτιν και την πρωτοεμφανιζόμενη σκηνοθέτιδα Τζένι Γκέιτζ να χειρίζονται προσεκτικά όλα τα κλισέ που μπορούν να ικανοποιήσουν το αυστηρά προσδιορισμένο target group αυτού του αμβλυμμένου σε κάθε γωνία σινε-ρομάντζου. Το οποίο με τους δυο ολόφρεσκους πρωταγωνιστές του και τις Σελένα Γκομέζ και Αριάνα Γκράντε στο σάουντρακ ήδη ετοιμάζει το πρώτο σίκουέλ του.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 106΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

Περισσότερες πληροφορίες

After

1,5
  • Δραματική
  • 2019
  • Διάρκεια: 106 '
  • Τζένι Γκέιτζ

Η Τέσα είναι μια συνεσταλμένη νεαρή η οποία στον πρώτο κολεγιακό έτος της γνωρίζει τον υπερόπτη και μυστηριώδη Χάρντιν, τον οποίο ερωτεύεται. Εκείνη όμως έχει άλλη σχέση και αυτός ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.