Ατμοσφαιρικό τρέιλερ με αέρα θρίλερ για τη νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα

Το τρέιλερ του «Θαύματος της Θάλασσας των Σαργασσών» δημοσιεύτηκε πρώτα στο The Hollywood Reporter.

Ατμοσφαιρικό τρέιλερ με αέρα θρίλερ για τη νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα

Μυστήριο, μαύρο χιούμορ, υποβλητική ατμόσφαιρα και στη μέση ένα τραγικό βίαιο γεγονός που ενώνει δύο άγνωστες γυναίκες βρίσκουμε στο πρώτο τρέιλερ του «Θαύματος της Θάλασσας των Σαργασσών», της νέας ταινίας του Σύλλα Τζουμέρκα («Η Έκρηξη», «Χώρα Προέλευσης») η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο τμήμα Πανόραμα του 69ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Το τρέιλερ δημοσιεύτηκε πρώτα αποκλειστικά στο The Hollywood Reporter.

Ατμοσφαιρικό τρέιλερ με αέρα θρίλερ για τη νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα - εικόνα 1
© Κική Παπαδοπούλου

Όπως είχαμε ήδη μάθει από την ανακοίνωση της πρεμιέρας στην Μπερλινάλε, το «Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» φορά δύο γυναίκες, μια αστυνομικό και μια εργάτρια σε εργοστάσιο παραγωγής χελιών στη Δυτική Ελλάδα. Όταν ένας μυστηριώδης θάνατος φέρνει τα πάνω-κάτω στη μικρή τους πόλη και πυροδοτεί έναν άγριο κύκλο βίας, οι ζωές των δύο γυναικών που μέχρι χτες αγνοούσαν η μία την ύπαρξη της άλλης, θα αρχίσουν να συγκλίνουν. Η συνάντησή τους θα μπορούσε να είναι η σωτηρία τους.

Στην ταινία βρίσκουμε διαχρονικούς συνεργάτες του σκηνοθέτη, όπως στους κεντρικούς ρόλους τις Αγγελική Παπούλια και Γιούλα Μπούνταλη, τις οποίες είδαμε στην «Έκρηξη» και τη «Χώρα Προέλευσης», αντίστοιχα. Μάλιστα, η Γιούλα Μπούνταλη συνυπογράφει το σενάριο με τον Τζουμέρκα, στην τρίτη τους κοινή κινηματογραφική δουλειά. Το cast συμπληρώνουν οι οι Χρήστος Πασσαλής, Αργύρης Ξάφης, Θανάσης Δόβρης, Λαέρτης Μαλκότσης, Μαρία Φιλίνη, Κρίστιαν Κουλμπίντα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Μιχάλης Κίμωνας, Θάνος Τοκάκης, Λαέρτης Βασιλείου, Άλκηστις Πουλοπούλου και Κατερίνα Χέλμη.

Ατμοσφαιρικό τρέιλερ με αέρα θρίλερ για τη νέα ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα - εικόνα 2
© Κική Παπαδοπούλου

Σύμφωνα με τον Τζουμέρκα το «Θαύμα...» είναι ένα έντονο και προκλητικό δράμα με στοιχεία θρίλερ, που μιλά για τη χαμένη αξιοπρέπεια, τη λύτρωση και τα μυστικά που κρύβονται στους βάλτους.

Δείτε το τρέιλερ του «Θαύματος της Θάλασσας των Σαργασσών»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τρόμος και love story στο trailer του "Bones and All" του Λούκα Γκουαντανίνο

Εν αναμονή της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο στο 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας, παίρνουμε μια πρώτη "γεύση" με το trailer που κυκλοφόρησε.

11/08/2022

79ο Φεστιβάλ Βενετίας: Με βαριά ονόματα κι οσκαρικό αέρα

Εξασφαλίζοντας μερικές από τις πλέον αναμενόμενες πρεμιέρες της επόμενης σεζόν, η φετινή κινηματογραφική Μπιενάλε σηκώνει αυλαία στις 31/8 με το "White Noise" του Νόα Μπάουμπακ. Το "α" θα είναι εκεί με διαρκείς ανταποκρίσεις.

Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Ρομαντικό δράμα – συνταγή, γεμάτο γραφικούς χαρακτήρες και γλυκόπικρα συναισθήματα που θυμίζουν λογοτεχνικό μπεστ σέλερ ευρείας κατανάλωσης, βασίζονται όμως σε ιδέα του γνωστού σκηνοθέτη Ετόρε Σκόλα.

Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Τολμηρή, μα άνιση μείξη κωμωδίας καταστάσεων, κοινωνικής σάτιρας και συγκινητικού μελοδράματος, η οποία μένει υπερβολικά πιστή στο μυθιστορηματικό πρώτο υλικό της.

Ο Αντικαταστάτης

Αστυνομικό θρίλερ με τολμηρά καταγγελτική διάθεση. Αφηγηματικά ακατέργαστο όμως, δυσκολεύεται εξ αρχής να κάνει την ίντριγκά του πραγματικά ενδιαφέρουσα.

SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός

"Die Hard" ιδέα από τα Lidl κι από βιβλίο πολεμοχαρή Βρετανού κομάντο με σινε-διεκπεραίωση στον αυτόματο πιλότο.

Μπαραβέντο

Η πρώτη ταινία του δημιουργού τού cinema novo είναι μια εικαστικά ενδιαφέρουσα, στρατευμένη όσο και φολκλορική κοινωνική διαμαρτυρία η οποία χρωστά τη γοητεία της στην απελευθερωτική ποίηση των εικόνων της.