Η Αθήνα υποδέχεται νέες κινηματογραφικές αίθουσες

Δύο κινηματογράφοι αναβαθμίζονται με το άνοιγμα περισσότερων αιθουσών στους χώρους τους και ένα multiplex ανανεώνεται ριζικά.

Η Αθήνα υποδέχεται νέες κινηματογραφικές αίθουσες

Καθώς και οι τελευταίοι θερινοί κινηματογράφοι έχουν κλείσει και η νέα χειμερινή σεζόν ξεκινάει επίσημα, την εμφάνισή τους στην πόλη κάνουν νέες ανανεωμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο Χαλάνδρι, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Πεντέλης, ο κινηματογράφος Αίγλη αυξάνει τις αίθουσές του και φτάνει τις 4, εκ των οποίων η μία χρησιμοποιείται για open air προβολές. Γίνεται έτσι ένα νέο είδος multiplex των βορείων προαστίων. Σημείο αναφοράς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το σινεμά Νιρβάνα Cinemax 1 & 2 περνά σε νέα εποχή, καθώς πλέον θα λειτουργεί με δύο αίθουσες.

Στα νότια προάστια σας είχαμε ήδη ενημερώσει για την αλλαγή διαχείρισης του Cinepolis στη Γλυφάδα ο οποίος πέρασε στα χέρια της εταιρίας διανομής Tanweer, και πλέον μετονομάζεται σε Town Cinemas. Το multiplex διαθέτει 4 ψηφιακές αίθουσες με 4K σύστημα προβολής, δερμάτινα καθίσματα ενώ ετοιμάζεται μια αίθουσα για παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Και οι τρεις κινηματογράφοι διαθέτουν τεχνικό εξοπλισμό πρώτης ποιότητας για την καλύτερη δυνατή κινηματογραφική εμπειρία με άρτια εικόνα και ήχο. Δε μένει παρά να τους ανακαλύψετε…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 29/9

Μια επική περιπέτεια και τέσσερις ακόμα τίτλοι προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/09/2022

Ο Ομάρ Ελ Ζοχάιρι κάνει την πατριαρχία "Φτερά και Πούπουλα"

Συνομιλούμε με το σκηνοθέτη του πρωτότυπου αιγυπτιακού δράματος όπου ο Μαγικός ρεαλισμός συναντά κοινωνική καταγγελία.

Ο Χρήστος Μασσαλάς, η Έλσα Λεκάκου και το θεαματικό "Broadway"

Το "α" συνάντησε το σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστρια της εντυπωσιακής ελληνικής ταινίας, στην οποία η συνοχή ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας χορευτών – πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλελειμμένο αθηναϊκό θέατρο αρχίζει να καταρρέει εξαιτίας της άφιξης ενός νέου προσώπου.

Broadway

Αλμοδοβαρικό δράμα με αφηγηματική ευρηματικότητα και φρεσκάδα. Αν και χωρίς ολοκληρωμένες σεναριακές ιδέες, εντυπωσιάζει ως πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Φτερά και Πούπουλα

Μεγάλο Βραβείο της "Εβδομάδας Κριτικής" των Καννών για μια αθόρυβη σουρεαλιστική σάτιρα που ανατέμνει βιτριολικά την αιγυπτιακή πραγματικότητα.

Μην Ανησυχείς Αγάπη Μου

Το American dream ως αστικός εφιάλτης και ένα ψυχολογικό θρίλερ που δεν ξέρει να διαχειριστεί, σεναριακά και σκηνοθετικά, τις ιδέες του, οδηγούμενο σε μια αυτοκαταστροφική, παρωδιακή σχεδόν κορύφωση.

Η Συγκάλυψη

Τυπικό - ατμοσφαιρικό και κοινωνικά καταγγελτικό - Nordic noir, βασισμένο στη λογοτεχνική σειρά "Τμήμα Q" του Γιούσι Άντλερ – Όλσεν. Έχουν προηγηθεί τέσσερις δανέζικες ταινίες (2013-18) με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.