Οδηγός Cinema

Updated: Ακυρώσεις προβολών λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους

Δείτε ποιες προβολές ακυρώνονται για συμπαράσταση στους πληγέντες.

Updated: Ακυρώσεις προβολών λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους

Έπειτα από την πύρινη καταστροφή που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην ανατολική Αττική, ορισμένες από τις ειδικές προβολές που έχουμε ανακοινώσει δεν θα πραγματοποιηθούν σε συμπαράσταση προς τους πληγέντες.

Το Athens Open Air Film Festival αναβάλλει τις προβολές των ταινιών «Fight Club» και «Ξέφρενες Νύχτες» που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Λυκαβηττό και την Παρασκευή 27 Ιουλίου στην Παραλία του Αγίου Κοσμά, αντίστοιχα. Αναμένεται ενημέρωση για νέους χώρους και ημερομηνίες.

Update: Η ταινία «Fight Club» θα προβληθεί την Τετάρτη 1 Αυγούστου στον Προαύλιο χώρο Θεάτρου Λυκαβηττού, στις 21:30. Για λόγους ασφαλείας της προβολής αλλά και για τη δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων έκτακτης ανάγκης θα υπάρχει αποκλεισμός της πρόσβασης των αυτοκινήτων στο χώρο του πάρκινγκ του Λυκαβηττού. Εξαίρεση αποτελούν τα οχήματα με το χαρακτηριστικό σήμα ΑμεΑ.

Η παρουσίαση βιβλίου «Βίος και πολιτεία ενός ηλίθιου» σε συνδυασμό με προβολή της ταινίας «Ρασομόν», στο ΒΟΞ, την Τετάρτη 25 Ιουλίου, αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για νέα ημερομηνία μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, ακυρώνεται και η προβολή της ταινίας «Ο Ειρηνοποιός», που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο του αφιερώματος «Σατιρικές κωμωδίες με… στολή παραλλαγής» για την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.