Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 12/7

Αυτήν την εβδομάδα η αληθινή ιστορία της πιο «πανεπιστημιακής» ληστείας που έγινε ποτέ ζωντανεύει στις οθόνες, η Ούμα Θέρμαν βάζει στο μάτι πανάκριβα κοσμήματα και η οικογένεια των τεράτων από την Τρανσυλβανία πάει… παραλία.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 12/7

Αυτήν την εβδομάδα η αληθινή ιστορία της πιο «πανεπιστημιακής» ληστείας που έγινε ποτέ ζωντανεύει στις οθόνες, η Ούμα Θέρμαν βάζει στο μάτι πανάκριβα κοσμήματα και η οικογένεια των τεράτων από την Τρανσυλβανία πάει… παραλία.

Μια Αμερικανική Ληστεία

Heist movie βασισμένο σε μια θεοπάλαβη αληθινή ιστορία. Τέσσερις φίλοι προσπαθούν να… πιάσουν το Αμερικανικό Όνειρο οργανώνοντας μια τολμηρή ληστεία που έγραψε ιστορία.

SOS Έρχονται οι Βρετανοί

Κωμωδία με τους Ούμα Θέρμαν και Τιμ Ροθ. Ένα εκκεντρικό ζευγάρι Βρετανών ταξιδεύει στο Λος Άντζελες και επιχειρεί να κλέψει κοσμήματα μεγάλης αξίας ώστε να πληρώσει τα χρέη του στην αδίστακτη γκάγκστερ που τους καταδιώκει.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: Ώρα για Διακοπές

Η δρακουλο-οικογένεια πάει παραλία. Σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα, ο εργασιομανής Ντρακ απολαμβάνει τις ονειρεμένες διακοπές του για πρώτη φορά μακριά από το ξενοδοχείο, μέχρι τη στιγμή που θα γνωρίσει την μυστηριώδη καπετάνιο, θα την ερωτευτεί και όλα θα πάρουν επικίνδυνη τροπή.

Ουρανοξύστης

Περιπέτεια καταστροφής με τον Ντουέιν Τζόνσον. Όταν ένας βετεράνος στρατιωτικός ενοχοποιείται για την ξαφνική ανάφλεξη τμήματος του ψηλότερου, πιο εξελιγμένου και θεωρητικά ασφαλέστερου ουρανοξύστη, την ασφάλεια του οποίου είχε μόλις αναλάβει, θα προσπαθήσει να βρει τους υπαίτιους της φωτιάς και να σώσει την οικογένειά του που είναι παγιδευμένη μέσα στο κτίριο.

Κηδεία Είναι, Θα Περάσει

Ένας συντηρητικός Ισπανός πρέπει να αντιμετωπίσει τις «ιδιαιτερότητες» των παιδιών του. Όταν η σύζυγος του Γκρεγκόριο πεθαίνει, εκείνος αναλαμβάνει να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία και να μεταφέρει τις στάχτες της στο Καντίθ, κάνοντας ένα road trip με τα τρία παιδιά τους και τους συντρόφους τους.

Βάλε τη Γιαγιά στο Ψυγείο

Μια νεαρή Ιταλίδα συντηρήτρια αρχαιοτήτων με οικονομικά προβλήματα αποφασίζει να καταψύξει τη νεκρή γιαγιά της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή της μέχρι το κράτος να της καταβάλει αυτά που της οφείλει.

Αμπρακατάμπρα

Ισπανική κωμωδία με τη Μαριμπέλ Βερντού. Ένα πνεύμα φαίνεται να έχει μπει στο σώμα του φανατικού ποδοσφαιρόφιλου Κάρλος και έχει αλλάξει εντελώς την συμπεριφορά του. Η σύζυγός του Κάρμεν μαζί με τον ερασιτέχνη υπνωτιστή ξάδερφό της ξεκινούν μια σουρεαλιστική έρευνα για να τον φέρουν πίσω, την στιγμή που η ίδια αρχίζει να έλκεται από την «νέα» προσωπικότητα του άλλοτε αδιάφορου Κάρλος.

Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει στη φυλακή. Ο αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από τις πιο αδιαπέραστες φυλακές του κόσμου, αναλαμβάνει να εντοπίσει έναν αξιόπιστο πράκτορά του που έπεσε θύμα απαγωγής μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ.

Ξένος Ανταποκριτής

Κατασκοπικό θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Ένας δημοσιογράφος μπλέκεται χωρίς να το θέλει σε ένα δίκτυο ναζί κατασκόπων κι αγωνίζεται να σώσει έναν ηλικιωμένο επιστήμονα από τα χέρια τους.

Χθες, Σήμερα, Αύριο

Ντε Σίκα, Λόρεν, Μαστρογιάνι και ξενόγλωσσο Όσκαρ. Μέσα από τρεις ιστορίες παντρεμένων γυναικών στην Ιταλία του Μεσοπολέμου, ο Ντε Σίκα και ο μόνιμος σεναριογράφος του Τσέζαρε Ζαβατίνι μιλούν με χιούμορ αλλά και κριτική ρεαλιστική ματιά για τη θέση της γυναίκας στην ιταλική κοινωνία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.