Διεθνή διάκριση για τα Village Cinemas στη Βαρκελώνη

Η συνολική αναβάθμιση των αιθουσών και υπηρεσιών του πολυκινηματογράφου επιβραβεύτηκε σε ειδική τελετή.

Διεθνή διάκριση για τα Village Cinemas στη Βαρκελώνη

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «CineEurope» στη Βαρκελώνη, τα Village Cinemas απέσπασαν την τιμητική διάκριση «Best Cinema Refurbishment of the Year» ανάμεσα σε 28 υποψηφίους.

Διεθνή διάκριση για τα Village Cinemas στη Βαρκελώνη - εικόνα 1

Τους υποψηφίους και τον τελικό νικητή επέλεξε ο οργανισμός I.C.T.Α., ένας διεθνείς φορέας επαγγελματιών της κινηματογραφικής βιομηχανίας με μέλη εξειδικευμένες εταιρίες σε τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο του κινηματογράφου.

Το βραβείο αυτό ήταν η αναγνώριση της συνολικής αναβάθμισης των αιθουσιών και των υπηρεσιών στην οποία προχώρησαν τα Village Cinemas στο The Mall Athens, με προεξέχουσα κίνηση την υλοποίηση στην Ελλάδα της πρώτης αίθουσας Sphere παγκοσμίως.

Διεθνή διάκριση για τα Village Cinemas στη Βαρκελώνη - εικόνα 2

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Χαμογέλα

Ως ορισμός της χαμένης ευκαιρίας, η ταινία υποβάλλει με την ανατριχιαστική απεικόνιση των συνεπειών του μετατραυματικού άγχους, αποτυγχάνει όμως στην απόπειρά της να ισορροπήσει ανάμεσα στον ατμοσφαιρικό υπαινιγμό και τη σεναριακή σαφήνεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Η Φλεγόμενη Θάλασσα

Μετά το "Κύμα" (2015) και το "Σεισμό" (2018"), μια ακόμα σκανδιναβική περιπέτεια καταστροφής η οποία προσπαθεί να προσγειώσει στο ρεαλισμό ένα απόλυτα συνταγογραφημένο κινηματογραφικό είδος.

Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα

Χωρίς να ξεφεύγει από τα στάνταρντ, το πορτραίτο μιας σύγχρονης Αμερικάνας πάνω από τα 60 σκιαγραφείται με χιούμορ και μερικές πικάντικες αφηγηματικές ιδέες.

Bad Guy

Ο κοινωνικός αποκλεισμός, ο έρωτας ως θυσία, η βία των ανθρώπινων ενστίκτων. Ο Κιμ Κι-ντουκ παραλλάσσει την προβληματική του με ακόμα ένα τολμηρό και μη ορθό πολιτικά δράμα.

Τα ντοκιμαντέρ που θα μας "ταρακουνήσουν" στο Gimme Shelter Film Festival

Το Gagarin μας συστήνει στη ζωή και το έργο τριών εμβληματικών μορφών της μουσικής σκηνής.

Οι 10 πιο ακραίες ταινίες των 28ων "Νυχτών Πρεμιέρας"

Αυτά είναι τα φιλμ του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας (28/9-9/10), που σερβίρουν ανελέητη ένταση και δεν συνιστώνται σε όσους έχουν ευαίσθητα στομάχια…

Τα "Μαγνητικά Πεδία" είναι η επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα 95α Όσκαρ

Το ρομαντικό road movie του Γιώργου Γούση επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.