Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;

1,5

Άλλη μία γαλλική κωμωδία της σειράς η οποία αδυνατεί να σπρώξει μια (ανθυπο)ενδιαφέρουσα ιδέα πέρα από τα εύκολα και προφανή.

Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;

Άλλη μία γαλλική κωμωδία της σειράς, ή του ελληνικού καλοκαιριού αν θέλετε, η οποία αδυνατεί να σπρώξει μια (ανθυπο)ενδιαφέρουσα ιδέα πέρα από τα εύκολα και προφανή.

Πού θα Κοιμηθείς Απόψε; - εικόνα 1

Σε μια σειρά μετριότατων κωμωδιών καταστάσεων («Όλοι οι Καλοί Χωράνε», «Les Soeurs Fâchées» με τις Ιζαμπέλ Ιπέρ και Κατρίν Φρο, «Maman» με τη Ζοζιάν Μπαλασκό), η Αλεξαντρά Λεκλέρ έρχεται να προσθέσει ακόμη μία. Και αυτή πάνω στις σύγχρονες ερωτικές/οικογενειακές σχέσεις αλλά και στην αθάνατη συνταγή «στους δύο τρίτος δεν χωρεί». Είμαστε όμως σε καινούργιο αιώνα, οπότε όταν η παντρεμένη επί μία 15ετία και με δύο παιδιά Σαντρίν ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει ερωμένη, ξεκινάει να τη συναντήσει για να της προτείνει μια παράξενη συμφωνία. Να μοιραστούν τον άπληστο και καλοπερασάκια Ζαν (ένας χοντροκομμένος Ντιντιέ Μπουρντόν με κατακτήσεις και στα δύο φύλα!), ο οποίος, αφού αρχικά τα απολαμβάνει όλα εις διπλούν, κάποια στιγμή βραχυκυκλώνει και μπερδεύεται, για να βγει τελικά νοκ άουτ. Όλα αυτά σε άλλη μία γαλλική κωμωδία της σειράς, ή του ελληνικού καλοκαιριού αν θέλετε, η οποία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Βαλερί Μπονετόν, αδυνατεί να σπρώξει μια (ανθυπο)ενδιαφέρουσα ιδέα πέρα από τα εύκολα και προφανή.

Γαλλία. 2017. Διάρκεια: 104΄. Διανομή: ROSEBUD.21.

Περισσότερες πληροφορίες

Πού θα Κοιμηθείς Απόψε;

Garde Alternée / Joint Custody
1,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 104 '
  • Αλεξάντρα Λεκλέρ

Παντρεμένη επί μία 15ετία και με δύο παιδιά, η Σαντρίν ανακαλύπτει πως ο άντρας της έχει ερωμένη. Αφού ξεπεράσει το σοκ, συναντάει την αντίζηλό της Βιρζινί για να της προτείνει μια παράξενη συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".