Game Night

1,5

Αστεία αρχή, χαριτωμένοι πρωταγωνιστές κι ένας σεναριακός γρίφος που γρήγορα μπερδεύεται υπερβολικά, ξεφεύγει στην υπερβολή και καταλήγει στην αφόρητα τεμπέλικη ευκολία.

Game Night

Αστεία αρχή, χαριτωμένοι πρωταγωνιστές κι ένας σεναριακός γρίφος που γρήγορα μπερδεύεται υπερβολικά, ξεφεύγει στην υπερβολή και καταλήγει στην αφόρητα τεμπέλικη ευκολία.

Game Night - εικόνα 1

Σεναριογράφοι της κωμικής επιτυχίας «Αφεντικά για Σκότωμα», που πέρασαν πίσω από την κάμερα για το γραμμένο από τους ίδιους και παντελώς αποτυχημένο «Τρελό Θηριοτροφείο: Η Νέα Γενιά», οι Τζον Φράνσις­ Ντάλεϊ και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν εστιάζουν τώρα μόνο στις σκηνοθετικές υποχρεώσεις τους για μια περιπετειώδη κωμωδία με σπιντάτο ξεκίνημα. Φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ο Μαξ και η Άνι ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια, όταν στην παρέα καταφθάνει ο χαρισματικός, πλούσιος και αστείος αδερφός του πρώτου, ο Μπρουκς. Υποσχόμενος μια αξέχαστη βραδιά, τους καλεί όλους την επόμενη εβδομάδα στο σπίτι του, όπου τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες.

Εκείνοι δέχονται και ύστερα από λίγο ένας άγνωστος χτυπάει την πόρτα. Μια αστεία αρχή, μερικοί χαριτωμένοι πρωταγωνιστές κι ένας σεναριακός γρίφος δίνουν ταχύτητα κι εύθυμο τόνο σε μια ιστορία διαδοχικών ανατροπών, η οποία γρήγορα μπερδεύεται υπερβολικά, ενώ επαναλαμβάνει τον εαυτό της και την ιδέα «τώρα αυτό είναι αληθινό ή μέρος του παιχνιδιού;». Μέχρι που το όλο κομφούζιο ξεφεύγει στην υπερβολή και καταλήγει στην αφόρητα τεμπέλικη ευκολία.

ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 100΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Game Night

1,5
  • Κωμωδία
  • 2018
  • Διάρκεια: 100 '
  • Τζόναθαν Γκόλντσταϊν

Φανατικοί των επιτραπέζιων παιχνιδιών, ο Μαξ και η Άνι ετοιμάζονται για ένα game night με άλλα δύο φιλικά ζευγάρια και τον χαρισματικό και αστείο αδερφό του Μαξ, τον Μπρουκς. Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα, ο τελευταίος τους προκαλεί με ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο απαγωγές, κακοποιούς και μυστικούς πράκτορες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.