Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από τη Μ. Πέμπτη 5/4

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά θρίλερ της χρονιάς  και ένα ποιητικό φιλμ από τη Γαλλία έρχονται στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από τη Μ. Πέμπτη 5/4

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά θρίλερ της χρονιάς και ένα ποιητικό φιλμ από τη Γαλλία έρχονται στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Έρχεται τη Μ. Πέμπτη 5/4

Ένα Ήσυχο Μέρος

Ταινία τρόμου με την Έμιλι Μπλαντ. Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο αλλόκοτα πλάσμα που επιτίθενται στο άκουσμα του παραμικρού ήχου, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει.

Έρχονται την Κυριακή του Πάσχα 8/4

Ιστορίες μιας Νύχτας

Βουλγάρικο σπονδυλωτό κοινωνικό δράμα. Ένας μικρό-επιχειρηματίας, ο οποίος εργάζεται και ως οδηγός ταξί, μαθαίνει από τον τραπεζίτη του ότι το «λάδωμα» που χρειάζεται για να πάρει ένα δάνειο έχει διπλασιαστεί. Η ακραία αντίδρασή του πυροδοτεί μια συζήτηση στο ραδιόφωνο σχετικά με την απόγνωση που έχει καταλάβει τη σύγχρονη κοινωνία.

Barbara

Μουσική βιογραφία σε σκηνοθεσία Ματιέ Αμαλρίκ. Μία ηθοποιός που ετοιμάζεται να υποδυθεί τη διάσημη Γαλλίδα τραγουδίστρια Μπάρμπαρα σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία, «βυθίζεται» σταδιακά στο ρόλο της και πια κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ίδια από τον χαρακτήρα.

Game Night

Περιπετειώδης κωμωδία με τους Τζέισον Μπέιτμαν και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Μια παρέα φίλων ζει μια διαφορετική «βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών» καθώς βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς και ομοσπονδιακούς πράκτορες, στο οποίο τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα...

Οι Φύλακες του Χρυσού Αυγού

Κούνελοι σώζουν το Πάσχα σε γερμανικό animation. Ο Μαξ, ένα πονηρό κουνέλι της πόλης, παγιδεύεται σε μια απομονωμένη Σχολή Πασχαλινών Κουνελιών που βρίσκεται στο δάσος. Όταν μια συμμορία αλεπούδων απειλεί να κλέψει το πολύτιμο Χρυσό Αυγό από τη σχολή, ο Μαξ αποφασίζει να σώσει το Πάσχα παρέα με τους καινούργιους του φίλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/4)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.