Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του 2017!

Πάρτε μέρος στη ψηφοφορία για τις κορυφαίες ταινίες της χρονιάς και κερδίστε πλούσια δώρα.

Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του 2017!

Αναμφίβολα το 2017 ήταν μια χορταστικότατη κινηματογραφική χρονιά… Συνολικά προβλήθηκαν στη χώρα μας 383 ταινίες, από τις οποίες οι 25 ήταν ντοκιμαντέρ, 37 ελληνικές και 36 επανεκδόσεις. Μέσα σε αυτήν την απολαυστική κινηματογραφική υπερπροσφορά σίγουρα υπήρχαν κάποια φιλμ που σας άρεσαν πολύ…

Ήρθε η σειρά σας, λοιπόν να ψηφίσετε τις καλύτερες ταινίες του 2017 και να δώσετε τα δικά σας… Όσκαρ! Μπείτε στην ειδική σελίδα και διαμορφώστε το top-10 του κοινού, το οποίο διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες κάθε χρονιά.

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου (1 μ.μ.) με τη δημοσίευση του top-10 του 2017 του κοινού του «α» στο athinorama.gr. Οι συμμετέχοντας θα κερδίσουν πλούσια κινηματογραφικά δώρα, από αυθεντικά πόστερ και φανταστικά t-shirts, μέχρι συλλεκτικά merchandise. Πατήστε στο λινκ εδώ και ψηφίστε τώρα τις αγαπημένες σας ταινίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"In Anticipation": Οι καλλιτέχνες έρχονται αντιμέτωποι με το δημιουργικό τους ένστικτο

Η Ταινιοθήκη μαζί με το Flux Laboratory Athens φέρνουν, σε πρώτη προβολή, τη νέα ταινία του Αυρήλιου Καρακώστα.

21/09/2023

Ράδιο Μετρονόμ

Μια ιστορία αγάπης και μια άλλη ενηλικίωσης δίνουν τα χέρια σε ένα βραβευμένο στις Κάννες κοινωνικό δράμα στην παράδοση της στιβαρής, ρεαλιστικής ρουμάνικης σχολής.

Κάρμεν

Η ιστορία του Προσπέρ Μεριμέ αναζητείται στα βάθη μιας ποζάτης και αυτάρεσκης μείξης βιντεοκλίπ, μοντέρνου μιούζικαλ και παλιομοδίτικου μελοδράματος.

Οι Αναλώσιμοι 4

Η φτήνια της παραγωγής, ο σεναριακός αχταρμάς και η αφηγηματική αναληθοφάνεια βγάζουν μάτι, μιας και η συνταγή της χαβαλεδίτζιδικης κλοτσοπατινάδας με πατίνα βιντεοκασέτας των 80s έχει καταντήσει πλέον ανυπόφορα βασανιστική.

Το Βιβλίο των Θαυμάτων

Δακρύβρεχτο μελό γεμάτο πραγματολογικές, συναισθηματικές και κινηματογραφικές αφέλειες, επιτηδευμένο από το πρώτο έως το τελευταίο πλάνο.

Γελώντας στο Αφγανιστάν

Το γέλιο μπορεί να σώσει τον κόσμο; Ένα ουμανιστικό σινε-χρονικό που δεν φοβάται να "λερώσει τα χέρια του" αναζητάει τις απαντήσεις της ιστορίας, της πολιτικής και της τέχνης.

Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους

Πολύχρωμη οικολογική παραβολή με ζωηρό σκίτσο και γεμάτη φολκλορικά ουκρανικά τραγούδια.