Thor: Ragnarok

2,5

Η τρίτη περιπέτεια του ξανθού υπερήρωα της Marvel είναι και η διασκεδαστικότερη, χάρη τόσο στην έντονα χιουμοριστική διάθεσή της όσο και στις απολαυστικές παρουσίες του νευρωτικού Μαρκ Ράφαλο, της σέξι κακιάς Κέιτ Μπλάνσετ και της τσαμπουκαλούς Τέσα Τόμσον.

Thor: Ragnarok

Η τρίτη περιπέτεια του ξανθού υπερήρωα της Marvel είναι και η διασκεδαστικότερη, χάρη τόσο στην έντονα χιουμοριστική διάθεσή της όσο και στις απολαυστικές παρουσίες του νευρωτικού Μαρκ Ράφαλο, της σέξι κακιάς Κέιτ Μπλάνσετ και της τσαμπουκαλούς Τέσα Τόμσον.

Thor: Ragnarok - εικόνα 1

Ο πρώτος Εκδικητής που, μετά τον Iron Man, απέκτησε το 2011 τη δική του σειρά ταινιών, ο Θορ, ξεκίνησε τις κινηματογραφικές περιπέτειές του με έντονες σαιξπηρικές αναφορές (σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα), για να περάσει κατόπιν σε πιο ανάλαφρους και κωμικούς τόνους στον «Σκοτεινό Κόσμο», highlight του οποίου ήταν η αναγκαστική συνεργασία του με τον αδερφό και άσπονδο εχθρό του Λόκι. Στο «Ragnarok» η διάθεση ανανέωσης συνεχίζεται και τον τηλεοπτικό Άλαν Τέιλορ διαδέχεται στη σκηνοθετική καρέκλα ο Τάικα Γουαϊτίτι, υποψήφιος για Όσκαρ μικρού μήκους και δημιουργός των πρωτότυπων και ανατρεπτικών κωμωδιών «What we Do in the Shadows» και «Hunt for the Wilderpeople». Πάντα στο πλαίσιο της συνταγής της Marvel, ο Νεοζηλανδός πατάει το γκάζι τού χιούμορ μέχρι το πάτωμα και προσπαθεί να κάνει διασκεδαστική άλλη μια απόπειρα διάσωσης του Άσγκαρντ από την καταστροφή.

Η μεγάλη απειλή ονομάζεται τώρα «Χέλα» και είναι η παντοδύναμη και αδίστακτη αδερφή των Θορ και Λόκι, οι οποίοι αναγκάζονται να συμμαχήσουν για ακόμη μία φορά. Περιπλανώμενοι στο σύμπαν (θα περάσουν και από εμάς συναντώντας τον Δόκτορα Στρέιντζ) κι αιχμάλωτοι σε μακρινούς πλανήτες, θα τακιμιάσουν τελικά με τον Χαλκ και τη θαρραλέα Βαλκυρία, θα δραπετεύσουν και θα επιστρέψουν στον πλανήτη τους για την αποφασιστική μάχη. Η τρίτη περιπέτεια του θεού του κεραυνού είναι τελικά και η διασκεδαστικότερη, χάρη τόσο στην έντονα χιουμοριστική, σχεδόν παρωδιακή διάθεσή της όσο και στην απολαυστική παρουσία του νευρωτικού Μαρκ Ράφαλο, της σέξι κακιάς Κέιτ Μπλάνσετ και της τσαμπουκαλούς Τέσα Τόμσον. Το θεαματικό στοιχείο είναι πάντα παρόν, η δράση έρχεται με τις πρέπουσες δόσεις και η υπερηρωική οδύσσεια συνεχίζεται απρόσκοπτη.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 130΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Thor: Ragnarok

2,5
  • Περιπέτεια
  • 2017
  • Διάρκεια: 130 '
  • Τάικα Γουαϊτίτι

Για να σώσει τον Άσγκαρντ από την καταστροφή, ο Θορ είναι αναγκασμένος να συμμαχήσει με τον Λόκι. Αλλά και πάλι οι δυο τους αποδεικνύονται ανίκανοι να νικήσουν την παντοδύναμη και αδίστακτη αδερφή τους Χέλα, η οποία κάθεται πλέον στο θρόνο του Όντιν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.