Δείτε τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Η μάχη των δύο φύλων που λύνεται μια και καλή σε γήπεδο του τέννις, φεστιβαλικός Ρόμπερτ Πάτινσον, ανανεωμένος Τζάκι Τσαν ανάμεσα στα τρέιλερ της εβδομάδας.

Δείτε τα 5 καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Οι παντώς είδους κόντρες κυριαρχούν στα τρέιλερ των ταινιών αυτής της βδομάδας σε διαφορετικά μεταξύ τους κινηματογραφικά είδη.

Battle of the Sexes



Πρόσφατα ο επιτυχημένος και διάσημος για τα νεύρα του τενίστας Τζον ΜάκΕνρο δήλωνε για την κορυφαία τενίστρια και συμπατριώτισσά του Σερίνα Γουίλιαμς πως εάν διαγωνιζόταν στην κατηγορία των αντρών θα ήταν 700ή στην κατάταξη, ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει πως σε ένα μεταξύ τους αγώνα θα την κέρδιζε παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί από το άθλημα (και κοντεύει τα 60). Εάν σας ξαφνιάζουν οι παραπάνω δηλώσεις, και βρίσκετε άστοχη την κατάφωρη υποτίμηση των ικανοτήτων μιας γυναίκας αθλήτριας, μάθετε πως στο τένις κάτι τέτοιο έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και πρόκειται να το δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Τη δεκαετία του '70 η Μπίλι Τζιν Κινγκ ήταν πρωταθλήτρια του γυναικείου τένις και αντίστοιχα μεταξύ των καλύτερων αντρών του αθλήματος βρισκόταν ο... διαχυτικός Μπόμπι Μπριγκς, ο οποίος σε μια στιγμή έξαρσης προκάλεσε ανοιχτά την Κινγκ σε αγώνα ώστε να αποδείξει την ανωτερότητα των αντρών στο άθλημα. Ο αγώνας που έμελλε να μείνει στην ιστορία ως η πραγματική «μάχη των δύο φύλων», ξεπέρασε τα όρια του τένις και αποκάλυψε μια «αόρατη» κόντρα στο χώρο του αθλητισμού.

Το «Battle of the Sexes» αναλαμβάνει να μεταφέρει με feelgood και πνευματώδη τρόπο την ιστορική κόντρα τους, με τη -μελαχρινή για τις ανάγκες του ρόλου- Έμα Στόουν στο ρόλο της Κινγκ και τον «φτυστό» με τον Μπριγκς Στιβ Καρέλ.

The Foreigner



Κι όμως, ο Τζάκι Τσαν δεν έχει εξαφανιστεί, αντιθέτως συνεχίζει να γυρίζει ταινίες και έχει έτοιμη την επόμενη περιπέτεια στην οποία συγκεντρώνεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ensemble ηθοποιών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον Πιρς Μπρόσναν. Στο «The Foreigner», ο Τζάκι Τσαν χάνει την κόρη εξαιτίας μιας έκρηξης κι είναι αποφασισμένος να βρει όσους οφείλονται για το θάνατό της και να πάρει αιματηρή εκδίκηση. Το τρέιλερ δείχνει πως ο Τζάκι το έχει ακόμα (και είναι πολύ θυμωμένος).

Good Time



Μία από τις πιο αταξινόμητες ταινίες της φετινής χρονιάς αναμένεται να είναι το ντεμπούτο των αδελφών Σαφντί, με πρωταγωνιστή το Ρόμπερτ Πάτινσον. Η ταινία που απέσπασε αντιθετικές κριτικές στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Κανών, απεικονίζει ένα ληστή τραπεζών (Πάτινσον) που προσπαθεί να αποφυλακίσει τον αδελφό του ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

I Do... Until I Don't



Η ηθοποιός Λέικ Μπελ κάθεται για δεύτερη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, έτσι μετά το feelgood «In a World...» γυρίζει την κωμωδία «I Do... Until I Do» στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί. Στο πλάι της διάσημοι ηθοποιοί όπως ο Εντ Χελμς («Hangover») και η φωτογενής Άμπερ Χιντ, σε μια ιστορία όπου αναζητείται η χαμένη λαχτάρα για έρωτα και ζωή, μέσα όμως από μια... κινηματογραφική οδό που συμπεριλαμβάνει το γύρισμα ενός arthouse ντοκιμαντέρ.

The 4th



Ο Αντρέ Χάιλαντ γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο μεγάλου μήκους ντεμπούτο του «The 4th» που λαμβάνει χώρα ανήμερα της εθνικής εορτής των Η.Π.Α. και τιμά την παράδοση των χαμηλού προϋπολογισμού slacker movies στα οποία ο κεντρικός ήρωας είναι μάλλον αποτυχημένος και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επαληθεύσει το νόμο του Μέρφι. Ο Χάιλαντ όμως, όπως θα δείτε, ήθελε απλά να στήσει ένα μπάρμπεκιου για τους φίλους του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.