Άλλοθι για Παντρεμένους.com

1,5

Οι αδερφοί Φαρέλι μετακομίζουν σε γαλλική κωμωδία, κουβαλώντας μία και μοναδική καλή ιδέα.

Άλλοθι για Παντρεμένους.com

Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μια επιτυχημένη διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, η οποία έχει ως πελάτη τον πατέρα της καινούργιας φιλενάδας του. Προσπαθώντας να τον εξυπηρετήσει, θα μπλεχτεί σε μια σειρά από παρεξηγήσεις που ξεκινάνε από τις Κάνες και φτάνουν στην… Τανζανία. Οι αδερφοί Φαρέλι μετακομίζουν σε γαλλική κωμωδία, κουβαλώντας μία και μοναδική καλή ιδέα.

Άλλοθι για Παντρεμένους.com - εικόνα 1

Εμείς γνωρίσαμε τον Φιλίπ Λασό μόλις πέρυσι με το «Όλα θα Πάνε Στραβά», σίκουελ της φαρσοκωμωδίας «Babysitting» (2014). Γραμμένες και σκηνοθετημένες από τον ίδιο, οι δύο ταινίες μαζί ξεπέρασαν τους 5,5 εκατ. θεατές στη Γαλλία και οδήγησαν τον νεόκοπο σταρ στο επόμενο –ανάλογου ύφους– κωμικό χτύπημα. Το «Άλλοθι για Παντρεμένους.com» είναι άλλη μία ταινία που ξεκινάει από μια υποσχόμενη σεναριακή ιδέα, πάνω στην οποία αναπτύσσεται ένα υποτίθεται αστείο στόρι: ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μια επιτυχημένη διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, η οποία έχει ως πελάτη τον πατέρα της καινούργιας φιλενάδας του. Προσπαθώντας να τον εξυπηρετήσει, θα μπλεχτεί σε μια σειρά από παρεξηγήσεις που ξεκινάνε από τις Κάνες και φτάνουν στην... Τανζανία.

Σχεδόν 3,5 εκατ. Γάλλοι θεατές επιδοκίμασαν το χιούμορ του Λασό, ο οποίος στήνει ένα γαϊτανάκι φαρσικών συμπτώσεων γύρω από ένα κουαρτέτο που παίζει ατελείωτο κρυφτό, με ιδέες δανεισμένες από το πιο παλιό μπουλβάρ μέχρι τους αδερφούς Φαρέλι. Τίποτα δεν είναι­ πειστικό ή καλόγουστο, ελάχιστα πράγματα είναι αστεία και η απιστία είναι, φυσικά, κάτι απαράδεκτο για τον ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

Γαλλία. 2017. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Άλλοθι για Παντρεμένους.com

Alibi.com
1,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 90 '
  • Φιλίπ Λασό

Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μια επιτυχημένη διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, η οποία έχει ως πελάτη τον πατέρα της καινούργιας φιλενάδας του. Προσπαθώντας να τον εξυπηρετήσει, θα μπλεχτεί σε μια σειρά από παρεξηγήσεις που ξεκινάνε από τις Κάνες και φτάνουν στην… Τανζανία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.