Αυτή είναι η αφίσα του 7ου Athens Open Air Film Festival!

Το σχέδιο που θα συνοδεύει τις νύχτες προβολών στην Αθήνα αποκαλύπτεται.

Αυτή είναι η αφίσα του 7ου Athens Open Air Film Festival!

Το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας αποκαλύπτει την αφίσα του με επίκεντρο ένα ψυχεδελικό σπιράλ σελουλόιντ το οποίο θα «στεφανώσει» τους απανταχού σινεφίλ που θα επισκεφτούν μία από τις -πάνω από- 20 φετινές προβολές με ελεύθερη είσοδο.

Για τρεις μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και το Σεπτέμβριο, το Φεστιβάλ θα στήνει διάσπαρτα σινε-καταφύγια στην πόλη επιλέγοντας αρχαιολογικούς χώρους, πλατείες, ταράτσες και παραλίες στα ομορφότερα σημεία της Αθήνας. Φέτος την τιμητική του θα έχει ο γοτθικός τρόμος, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά στη μεγάλη οθόνη ταινίες όπως «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι» και το «Μπλέιντ Ράνερ».

Την αφίσα της 7ης διοργάνωσης επιμελήθηκε ο γραφίστας- εικονογράφος Βασίλης Μέξης ο οποίος είχε εμπνευστεί και την αφήσα του περσινού φεστιβάλ. Σύμφωνα με τον ίδιο «η φετινή αφίσα αποτυπώνει σα μια νοσταλγική polaroid ανάμνηση όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το φετινό φεστιβάλ. Η 7η τέχνη έρχεται και πάλι επιβλητικά να «ντύσει» κάθε θεατή, δημιουργώντας μια νέα εικόνα ξεχωριστής «απόδρασης» με χρώματα επιλεγμένα από δροσερές καλοκαιρινές γεύσεις.»

Δείτε παρακάτω την αφίσα:

Αυτή είναι η αφίσα του 7ου Athens Open Air Film Festival! - εικόνα 1

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του φεστιβάλ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.