Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι

2

Περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων με συγκρατημένο χιούμορ και περιορισμένες σεναριακές εμπνεύσεις, τις οποίες θα εκτιμήσουν περισσότερο όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη απολυτήριο δημοτικού. Προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι

Ο Νορμ είναι μια πολική αρκούδα με το χάρισμα να μιλάει τη γλώσσα των ανθρώπων. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη. Περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων με συγκρατημένο χιούμορ και περιορισμένη σεναριακή έμπνευση. Προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι - εικόνα 1

Στη διαρκώς ανανεούμενη πινακοθήκη των animated ομιλούντων ζώων προσθέστε τώρα και τον Νορμ, μια καλοσυνάτα αδέξια πολική αρκούδα με το χάρισμα να συνεννοείται με τους ανθρώπους στη γλώσσα τους. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα ξυπνήσει το φιλότιμο μέσα του και θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη. Τρεις λεμούριοι θα είναι τα κωμικά sidekicks του και μια καριερίστρια μα κατά βάθος ευαίσθητη business woman η απρόσμενη βοήθειά του, σε μια περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων με συγκρατημένο χιούμορ και περιορισμένες σεναριακές εμπνεύσεις, τις οποίες θα εκτιμήσουν περισσότερο όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη απολυτήριο δημοτικού. Λογικό, λοιπόν, που η ταινία προβάλλεται μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Πολικός Αρκούδος και οι Ανίκητοι

Norm of the North
2
  • Animation
  • 2016
  • Διάρκεια: 90 '
  • Τρέβορ Γουόλ

Ο Νορμ είναι μια πολική αρκούδα με το χάρισμα να μιλάει τη γλώσσα των ανθρώπων. Όταν ο Βόρειος Πόλος κινδυνεύει από τα εποικιστικά σχέδια ενός δισεκατομμυριούχου, θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει, ταξιδεύοντας μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.