Underworld: Η Αιματοχυσία

1

Η Μπέκινσεϊλ ξαναβάζει τα μαύρα δερμάτινα κι επαναλαμβάνει τις ολόιδια χορογραφημένες μονομαχίες και σκηνές μάχης με τον πιο τεμπέλικο, βαρετό τρόπο.

Underworld: Η Αιματοχυσία

Παγιδευμένη στη συνωμοσία της φιλόδοξης Σεμίρα, η Σελίν θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση. Η Μπέκινσεϊλ ξαναβάζει τα μαύρα δερμάτινα κι επαναλαμβάνει τις ολόιδια χορογραφημένες μονομαχίες και σκηνές μάχης με τον πιο τεμπέλικο, βαρετό τρόπο.

Underworld: Η Αιματοχυσία - εικόνα 1

Από τις ελάχιστες διευθύντριες­ φωτογραφίας σε ταινίες δράσης («Λευκός Οίκος: Η Πτώση») και σκηνοθέτις με τηλεοπτική θητεία («Outlander», «Criminal minds»), η Άννα Φέρστερ είναι εκείνη που αναλαμβάνει τώρα να μας αφηγηθεί τις καινούργιες περιπέτειες της ανίκητης και σέξι βρικόλακα Σελίν. Καινούργιες που είναι ίδιες με τις παλιές­ δηλαδή, αφού το goth franchise που ξεκίνησαν οι Λεν Γουάιζμαν και Ντάνι ΜακΜπράιντ το 2003 αντιγράφει εδώ και καιρό τον εαυτό του –το τρίτο μέρος «Η Εξέγερση των Λύκων» προσπάθησε ως πρίκουελ να ανανεώσει το μύθο– με τον πιο κουραστικό και τεμπέλικο τρόπο.

Άντε πάλι εν μέσω διασταυρούμενων πυρών, λοιπόν, η Σελίν παγιδεύεται από τη ραδιούργα Σεμίρα, θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για την τελική τους επίθεση. Ενώ τα ψηφιακά εφέ και οι κόμικς αφέλειες δίνουν και παίρνουν, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ ξαναβάζει τα εφαρμοστά μαύρα δερμάτινα κι επαναλαμβάνει τις ολόιδια χορογραφημένες μονομαχίες και σκηνές μάχης. Δείχνει όμως να βαριέται περισσότερο από ποτέ, σε αντίθεση με τη Λάρα Πάλβερ (δείτε τη στο «Sherlock: A scandal in Belgravia»), η οποία καταδιασκεδάζει ως camp bitch Σεμίρα.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 91΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Underworld: Η Αιματοχυσία

Underworld: Blood Wars
1
  • Περιπέτεια
  • 2016
  • Διάρκεια: 91 '
  • Άνα Φέρστερ

Παγιδευμένη στη συνωμοσία της φιλόδοξης Σεμίρα, η Σελίν θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.