Αποκλειστικό μεταγλωττισμένο κλιπ από το «Ψάχνοντας τη Ντόρι»

Βουτάμε και πάλι στο φαντασμαγορικό, υποθαλάσσιο κόσμο της Pixar παρουσιάζοντας μια σεκάνς από το πολυαναμενόμενο animation που κυκλοφορεί την 1/9.

Αποκλειστικό μεταγλωττισμένο κλιπ από το «Ψάχνοντας τη Ντόρι»

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Νέμο, η Pixar μας ρίχνει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και πάλι στα βαθιά νερά της φαντασμαγορικής animation φαντασίας. Το «Ψάχνοντας τη Ντόρι» μας ξανασυστήνει τη συγκινητική, υποθαλάσσια ιστορία που λάτρεψαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι, χρίζοντας αυτή τη φορά ως πρωταγωνίστρια την ξεχασιάρα Ντόρι. Παρά την απίστευτα αδύναμη μνήμη της, η μπλε ψαρίνα θα θυμηθεί κάποια στοιχεία για τη χαμένη οικογένειά της, ξεκινώντας ένα παράτολμο ταξίδι για να τους βρει παρέα με τον Μάρλιν και το Νέμο.

Η διαδρομή τους περιλαμβάνει αξέχαστες συναντήσεις με πλάσματα του βυθού που σφύζουν από χιούμορ και κωμικό ταμπεραμέντο, όπως ένα χταπόδι χαμαιλέοντα, ενώ η ιστορία χαρίζει απλόχερα εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, γέλιο, συγκίνηση και αγωνία. Δείτε παρακάτω ένα αποκλειστικό μεταγλωττισμένο κλιπ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη, να δίνουν και πάλι τις φωνές στους στη Ντόρι και τον Μάρλιν αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.