Δείτε το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε τον φαντασμαγορικό υπερηρωικό εμφύλιο της Marvel.

Δείτε το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» με το αθηνόραμα club

Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε, αλλά η τρίτη φάση του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel μόλις ξεκίνησε – και μάλιστα με τον ιδανικότερο τρόπο… Με έναν πραγματικά φαντασμαγορικό υπερηρωικό εμφύλιο! Το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», που κυκλοφορεί από αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες, ξεκινά με μια από τις συνηθισμένες καταδιώξεις των Εκδικητών, δηλαδή της dream team των ηρώων της Marvel, στο Λάγος της Νιγηρίας. Μόνο που η κατάληξη της επιχείρησης δεν θα έχει επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς το κόστος σε ανθρώπινες ζωές είναι δυσβάστακτο. Οι κυβερνήσεις των ισχυρών κρατών και ο ΟΗΕ θα θελήσουν να βάλουν όρια στη δράση των υπερηρώων, οι οποίοι χωρίζονται σε δύο ομάδες. Από τη μία, οι ανυπάκουοι, με μπροστάρη τον Captain America, δεν θα δεχτούν να υπογράψουν το Σύμφωνο που ελέγχει τη δράση τους. Από την άλλη, οι νομότυποι, με αρχηγό τον Iron Man, όχι μόνο θα ταχθούν υπέρ των νέων διακυβερνητικών μέτρων αλλά δείχνουν διατεθειμένοι να γίνουν έμπρακτα οι εγγυητές του. Όπως καταλαβαίνετε, ο εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στους Εκδικητές είναι πλέον αναπόφευκτος…

Δείτε το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος Μασσαλάς, η Έλσα Λεκάκου και το θεαματικό "Broadway"

Το "α" συνάντησε το σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστρια της εντυπωσιακής ελληνικής ταινίας, στην οποία η συνοχή ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας χορευτών – πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλελειμμένο αθηναϊκό θέατρο αρχίζει να καταρρέει εξαιτίας της άφιξης ενός νέου προσώπου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
22/09/2022

Broadway

Αλμοδοβαρικό δράμα με αφηγηματική ευρηματικότητα και φρεσκάδα. Αν και χωρίς ολοκληρωμένες σεναριακές ιδέες, εντυπωσιάζει ως πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Φτερά και Πούπουλα

Μεγάλο Βραβείο της "Εβδομάδας Κριτικής" των Καννών για μια αθόρυβη σουρεαλιστική σάτιρα που ανατέμνει βιτριολικά την αιγυπτιακή πραγματικότητα.

Μην Ανησυχείς Αγάπη Μου

Το American dream ως αστικός εφιάλτης και ένα ψυχολογικό θρίλερ που δεν ξέρει να διαχειριστεί, σεναριακά και σκηνοθετικά, τις ιδέες του, οδηγούμενο σε μια αυτοκαταστροφική, παρωδιακή σχεδόν κορύφωση.

Η Συγκάλυψη

Τυπικό - ατμοσφαιρικό και κοινωνικά καταγγελτικό - Nordic noir, βασισμένο στη λογοτεχνική σειρά "Τμήμα Q" του Γιούσι Άντλερ – Όλσεν. Έχουν προηγηθεί τέσσερις δανέζικες ταινίες (2013-18) με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες

Οι "Τρεις σωματοφύλακες" διασκευάζονται σε μια διασκεδαστικά παιδική, καρτούν εκδοχή, πιστή στο περιπετειώδες πνεύμα του Αλέξανδρου Δουμά.

Αδελαΐδα

Λιγοστοί διάλογοι, ατμοσφαιρικά πλάνα (σε γήινα, σαθρά χρώματα) και μια αίσθηση αδυναμίας φυγής από το – ιστορικό – πεπρωμένο κυριαρχούν στη μελαγχολική ποιητική ελεγεία για έναν αδύνατο έρωτα.