Δείτε το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε τον φαντασμαγορικό υπερηρωικό εμφύλιο της Marvel.

Δείτε το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» με το αθηνόραμα club

Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε, αλλά η τρίτη φάση του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel μόλις ξεκίνησε – και μάλιστα με τον ιδανικότερο τρόπο… Με έναν πραγματικά φαντασμαγορικό υπερηρωικό εμφύλιο! Το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», που κυκλοφορεί από αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες, ξεκινά με μια από τις συνηθισμένες καταδιώξεις των Εκδικητών, δηλαδή της dream team των ηρώων της Marvel, στο Λάγος της Νιγηρίας. Μόνο που η κατάληξη της επιχείρησης δεν θα έχει επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς το κόστος σε ανθρώπινες ζωές είναι δυσβάστακτο. Οι κυβερνήσεις των ισχυρών κρατών και ο ΟΗΕ θα θελήσουν να βάλουν όρια στη δράση των υπερηρώων, οι οποίοι χωρίζονται σε δύο ομάδες. Από τη μία, οι ανυπάκουοι, με μπροστάρη τον Captain America, δεν θα δεχτούν να υπογράψουν το Σύμφωνο που ελέγχει τη δράση τους. Από την άλλη, οι νομότυποι, με αρχηγό τον Iron Man, όχι μόνο θα ταχθούν υπέρ των νέων διακυβερνητικών μέτρων αλλά δείχνουν διατεθειμένοι να γίνουν έμπρακτα οι εγγυητές του. Όπως καταλαβαίνετε, ο εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στους Εκδικητές είναι πλέον αναπόφευκτος…

Δείτε το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.