Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «X-Men: Apocalypse»

Ένας νέος κακός φέρνει τα πάνω-κάτω στην αγαπημένη ομάδα μεταλλαγμένων που ετοιμάζεται για την έκτη επιστροφή της στην οθόνη

Πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ για το «X-Men: Apocalypse»

Ο σεναριογράφος Σάιμον Κίνμπεργκ (του «Sherlock Holmes» και των προηγούμενων τριών «X-Men») έρχεται να προσθέσει έναν παλιό μεταλλαγμένο γνώριμο στη νέα ταινία της υπερηρωικής σειράς: ο Apocalypse (με τη φωνή του Όσκαρ Άιζακ) είναι ένας πανάρχαιος απόλυτος κακός που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ήρωές μας –«ανίκητος και ολοκληρωτικά καταστροφικός»–, ενώ το ταξίδι στο παρελθόν της προηγούμενης ταινίας άλλαξε το μέλλον όπως το ξέραμε, προσφέροντας τη δυνατότητα να επιστρέψουν παλιοί χαρακτήρες του franchise (Τζιν Γκρέι, Cyclops, Nightcrawler) με νέο και νεανικό πρόσωπο. Από την άλλη, οι Ίαν ΜακΚέλεν και Πάτρικ Στιούαρτ δεν θα δώσουν το «παρών», ενώ η Τζένιφερ Λόρενς κάνει εδώ την τελευταία της εμφάνιση ως Mystique.

Η ιστορία του «X-Men: Apocalypse» βρίσκει τον καθηγητή Τσαρλς Φράνσις Εξέβιερ να προσπαθεί να βρει την ήπια φόρμουλα συμβίωσης μεταλλαγμένων-ανθρώπων, ενώ η Mystique (Τζένιφερ Λόρενς) έχει αποφασίσει να διευθετήσει το ζήτημα με έναν πιο άκομψο και βίαιο τρόπο. Ο Μαγκνέτο από την άλλη βρίσκεται στην Πολωνία για να ησυχάσει από τους μεταλλαγμένους μπελάδες… Όλα αυτά μέχρι ο Apocalypse αποφασίζει να τον στρατολογήσει.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «X-Men: Apocalypse», το οποίο κυκλοφορεί στις 19 Μαΐου του 2016.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.