Νέο τρέιλερ «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»: Γης Μαδιάμ η Γκόθαμ Σίτι

Το καινούργιο βίντεο της υπερηρωικής εξτραβαγκάντζας του Ζακ Σνάιντερ ισοπεδώνει την μεγαλούπολη που με τόσο κόπο έφτιαξε η DC Comics

Νέο τρέιλερ «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης»: Γης Μαδιάμ η Γκόθαμ Σίτι

Ένας από τους μεγαλύτερους υπερηρωικούς εμφυλίους όλων των εποχών είναι έτοιμος να ξεδιπλωθεί στην οθόνη. Το «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» αποτελεί περίτρανη απόδειξη ότι ο νόμος της Φυσικής ότι τα ομώνυμα απωθούνται ισχύει και στους υπερήρωες… Αν κατά τύχη λέγεσαι Θωμάς, απλώς δες το νέο τρέιλερ της περιπέτειας που βρίσκεται παρακάτω, όπου ο Μπάτμαν και ο Σούπερμαν έρχονται στα χέρια.

Να θυμίσουμε ότι, το «Batman v Superman» συνεχίζει την ιστορία του «Ανθρώπου από Ατσάλι» (σταθερά ο Ζακ Σνάιντερ στο σκηνοθετικό τιμόνι και ο Χένρι Κάβιλ να φορά τη στολή με "S") και μας συστήνει τον Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν, ο οποίος έρχεται σε θανάσιμη αντιπαράθεση με τον Σούπερμαν (βάζει το χεράκι του και ο Λεξ Λούθορ) για το καλό της Γκόθαμ Σίτι. Η μητέρα όλων των κόμικς μαχών αναμένεται να γράψει ολόκληρο νέο κεφάλαιο στο κινηματογραφικό θέαμα, ενισχυμένη και με την παρουσία επιπλέον χάρτινων σταρ της DC Comics όπως ο Aquaman (Τζέισον Μομόα), η Wonder Woman (Γκαλ Γκαντότ) και –μάλλον– ο The Flash (Έζρα Μίλερ).

Το νέο ισοπεδωτικό τρέιλερ που έκανε πρεμιέρα στο «Jimmy Kimmel Live» είναι γεμάτο ευχάριστες κόμικς καλούδια. Έτσι, θα πάρετε μια γερή δόση από Λεξ Λούθορ του Τζέσι Άιζενμπεργκ, Λόις Λέιν της Έιμι Άνταμς και Άλφρεντ Πένιγουορθ του Τζέρεμι Άιρονς. Αυτό, όμως, που ξεχωρίζει στο τρίλεπτο βίντεο είναι η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισραηλινής Γκαλ Γκαντότ ως Wonder Woman, αλλά και η αποκάλυψη του υπερ-κακού Doomsday που με ένα μεταλλαγμένο «φόρτωμα» μετατρέπει την Γκόθαμ σε συντρίμμια.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» που κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου του 2016.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".