Δείτε το «Ουζερί Τσιτσάνης» με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε το δράμα εποχής του Μανούσου Μανουσάκη

Δείτε το «Ουζερί Τσιτσάνης» με το αθηνόραμα club

Το «Ουζερί Τσιτσάνης» μας μεταφέρει στην εποχή της Κατοχής, όπου ένας έρωτας γεννιέται στις πιο αντίξοες συνθήκες. Ένας χριστιανός και μια Εβραία συναντιούνται στη Θεσσαλονίκη του 1942, με τη μυθική μορφή του Τσιτσάνη και τις ρεμπέτικες μελωδίες του να συνθέτουν το σκηνικό μιας ταινίας εποχής που μιλά για τα όρια της ανθρώπινης θέλησης. Ο Μανούσος Μανουσάκης βρίσκεται στη σκηνοθεσία, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Βασιλική Τρουφάκου και Χάρης Φραγκούλης πρωταγωνιστούν και ο Θέμης Καραμουρατίδης υπογράφει την πρωτότυπη μουσική.

Δείτε το «Ουζερί Τσιτσάνης» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1 )! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.