Δείτε το ορειβατικό θρίλερ «Έβερεστ» με το αθηνόραμα club

Η κάρτα αθηνόραμα club σας πάει σινεμά με μόλις €5 ή ένα εισιτήριo για δύο άτομα (2 for 1) για να δείτε την περιπέτεια που σας ταξιδεύει στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου.

Δείτε το ορειβατικό θρίλερ «Έβερεστ» με το αθηνόραμα club

Ένα αληθινό περιστατικό που συνέβη τον Μάιο του 1996 στο Έβερεστ αποτελεί τη βάση για μια τρισδιάστατη περιπέτεια επιβίωσης. Ο Ισλανδός Μπαλτάσαρ Κορμακούρ («101 Ρέικιαβικ», «The Deep», «2 Guns») σκαρφαλώνει στη μυθική κορυφή μαζί με μια πρωτοκλασάτη ομάδα ηθοποιών-ορειβατών αποτελούμενη από τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν, Έμιλι Γουότσον και τον Τζέισον Κλαρκ. Ο τελευταίος ερμηνεύει τον Νεοζηλανδό Ρομπ Χολ, ο οποίος αφήνει την έγκυο σύζυγό του για να ανέβει μαζί με την ορειβατική ομάδα του στο Έβερεστ για πέμπτη φορά, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Ο Αμερικανός ανταγωνιστής του Σκοτ Φίσερ θα αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί του, με τις δυο ομάδες να ενώνουν τις δυνάμεις τους λίγο προτού χτυπηθούν από μια χιονοθύελλα που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο… Και κάπου εκεί, σε υψόμετρο μερικών χιλιάδων μέτρων, ξεκινά ένας ανηλεής αγώνας επιβίωσης.

Δείτε το γεμάτο αλπικό σασπένς φιλμ στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα club πληρώνοντας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1 )! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.