Νέο Θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου-Μαριάννα Τόλη»

Παραστάσεις

Ο άσχημος

4
του Μάριους φον Μάγενμπουργκ
  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '
  • Σκηνοθ.: Γ. Κουτλής

Ο Λέττε είναι άσχημος. Πολύ άσχημος. Αλλά δεν το ξέρει. Όταν, εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά του, όλοι γύρω του αναγκάζονται να του εξομολογηθούν την απερίγραπτη έκταση της ασχήμιας του, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Να αλλάξει πρόσωπο. Η εγχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά και πλέον το ανείπωτα όμορφο πρόσωπό του, θα γίνει το διαβατήριό του για μια νέα ζωή - μια ζωή γεμάτη γυναίκες, δόξα, λεφτά... Όταν όμως το πρόσωπό του γίνεται προϊόν προς πώληση, τα πράγματα θα πάρουν μια πραγματικά άσχημη τροπή. Μια σαρδόνια σκοτεινή κωμωδία του ανατρεπτικού δημιουργού της Σαουμπίνε που καυτηριάζει τη σύγχρονη ναρκισσιστική κοινωνία, με τέσσερις ηθοποιούς να ερμηνεύουν οκτώ ρόλους.

Παραστάσεις: Πέμ.-Σάβ. 9 μ.μ., Κυρ., Τετ. 8 μ.μ. Τιμές: € 22, 20, 17.

Buy ticket from viva

Ένα παιδί μετράει τ' άστρα

του Μενέλαου Λουντέμη
  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 110 '
  • Σκηνοθ.: Αν. Δεληγιάννης

Η παράσταση εξιστορεί την περιπέτεια του Μέλιου Καδρά -ενός φτωχού και ορφανού αγοριού. Στο χωριό του Μέλιου, το αφεντικό του δεν τον αφήνει να μορφωθεί, διότι υποστηρίζει πως θα του αποσπά την προσοχή από τη δουλειά. Ένας καλός δάσκαλος του χωριού θα καταλάβει τη δίψα του παιδιού για μάθηση και θα του δώσει, αρχικά, κάποια βιβλία. Ο Μέλιος μοιάζει να συγκλονίζεται από αυτά. Μόλις το αφεντικό του μαθαίνει ότι ο Μέλιος ασχολείται με τα βιβλία θυμώνει και του απαγορεύει να ξανασυναντήσει τον δάσκαλο. Όταν οι δρόμοι παιδιού και δάσκαλου χωρίζουν, ο Μέλιος πηγαίνει στην πόλη ολομόναχος, για να πάει σχολείο.

Παραστάσεις: Κυρ. 3 μ.μ. Τιμές: € 12, 10.

Buy ticket from viva

Τα σ' αγαπώ του κόσμου

της Μάρως Θεοδωράκη
  • Μιούζικαλ
  • Σκηνοθ.: Αν. Δεληγιάννης

Κάθε σ’ αγαπώ έχει την δική του ιστορία . Κάθε σ’ αγαπώ χτίζεται μέσα στην ενσυναίσθηση , στη στοργή και στην φροντίδα. Με την ίδια φροντίδα και με το βλέμμα στην παιδική ψυχή γεννήθηκε και η παράσταση, που εμπνέεται από σκηνές της καθημερινότητας, από όνειρα, από ανάγκη για τρυφερότητα. Ιστορίες γεμάτες ελπίδα, καλοσύνη αλλά και αφορμές για να μάθουμε να αγαπάμε. Ιστορίες που μαθαίνουν στα παιδιά να αγαπούν χωρίς να τους κουνάμε το δάχτυλο. Ιστορίες γεμάτες ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο, τον ηλικιωμένο, τη γονιό, η φιλική αγάπη, η αγάπη για τα ζώα, η αγάπη για την ίδια τη ζωή.

Παραστάσεις: Κυρ. 11.30 π.μ. Τιμές: € 12, 10.

Buy ticket from viva