Οι κριτικές του κοινού

Ο μικρός πρίγκιπας

Δραματοποιημένο Διήγημα του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί
Διαρκεια : 90 '

Σκηνοθ.:Χρ. Κουλουμπή, Κ. Ρουγγέρη
Ερμηνεύουν: Ν. Φαρμάκης, Αυγ. Ρεμούνδος, Γ. Νικολάου, Χρ. Κουλουμπή. Διασκ.: Κ. Ρουγγέρη. Σκην.-κοστ.: Χρ. Κουλουμπή. Μουσ.: Στ. Κορκολής. Χορογρ.-φωτ.: Π. Γάλλιας.

Πληροφορίες Πληροφορίες για τη παράσταση

Οι κριτικές του κοινού

Προσθέστε στο blog ή στο site σας τα αστεράκια των χρηστών του αθηνόραμα για αυτή την παράσταση κάνοντας copy – paste τον παρακάτω html κώδικα

Μορφοποίηση
Επιλέξτε πλάτοςpx
Επιλέξτε μέγεθος κειμένουΕμφάνιση τίτλου

Επιλέξτε χρώμα

Δώσε την Κριτική σου

Για να δώσετε την κριτική σας πρέπει να κάνετε login με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο MyAthinorama.

Όνομα Χρήστη:


Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

banner
  • sofoula πριν από 25 ημέρες

    3,5 αστεράκΑ Μια παράσταση με πολύ ωραία σκηνικά. Το μόνο που έχω να πὠ είναι ότι το τέμπο, ίσως μέσα από μια ασυνείδητη προσπάθεια να πλησιάσει το σημερινό παιδικό κοινό των ταχύτατων βίντεο παιχνιδιών και παιδικών κοινοὐμενων σχεδίων, είχε υπερβολικἀ γρήγορο ρυθμό. Θεωρώ ότι συνηθίζει το παιδί σε ένα νευρωτικὀ ρυθμό . Απουσίαζαν οι παύσεις , ποσό μάλλον σε ένα τόσο ποιητικό παραμύθι. Για ποιο λόγο ? Μήπως Υπἀρχει ο φόβος της πλήξης του παιδικού κοινού ? Έλειπε ο αυτός ο χώρος του κενού και της παύσης που δημιουργεἰ την αναμονή και την έκπληξη. Τα χειλὀφωνα ισωπἐδωναν το χρώμα και τις διαφοροποιήσεις των φωνών. Τι κρίμα ! που είναι το ανθρώπινο στοιχείο? Η τεχνολογία πάνω από το θέατρο και τους ηθοποιοὐς ? Ωστόσο ωραίες ερμηνείες τον Τριαντάφυλλου, της αλεπούς και του αεροπόρου.