Αλεξάνδρα Digital Cinema

€ 8,00, φοιτ., παιδ.έως 12 ετών, άνεργοι & άνω των 65 € 6,00. Κάθε Τετ., Πέμ. 2 άτομα με ένα εισιτήριο € 8,00

Tηλ:

extra:

Ταινίες / Προβολές

Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού

4
  • Δραματική

Στη δεκαετία του 1920, ο νεαρός Έρνεστ Μπέρκχαρτ επιστρέφει από τον Μεγάλο Πόλεμο στην Οκλαχόμα, μπαίνει υπό την προστασία του θείου του Γουίλιαμ Χέιλ και εμπλέκεται σε μια σειρά δολοφονιών Ινδιάνων.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Κυρ., Τετ.: 18.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα

2
  • Animation

Κάποτε μέλος του πετυχημένου, αλλά διαλυμένου πλέον boyband BroZone, ο Κλωνάρης έχει να δει πολλά χρόνια τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια του. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ένα απ’ αυτά έχει απαχθεί από τους μοχθηρούς ποπ σταρ Βέλβετ και Βενίρ, ξεκινάει μαζί με την Πόπη την αναζήτηση της υπόλοιπης οικογένειάς του για να σώσουν όλοι μαζί τον αιχμάλωτο αδελφό τους.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 16.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα
  • Αίθουσα 2

May December

3
  • Δραματική

Η Γκρέισι είναι μια γυναίκα η οποία ζει ευτυχισμένη με τον πολύ νεότερο σύζυγό της, αν και μια εικοσαετία νωρίτερα η σχέση τους είχε προκαλέσει τεράστιο μιντιακό σκάνδαλο. Τώρα μια διάσημη ηθοποιός καλείται να την ερμηνεύσει σε ταινία που πρόκειται να γυριστεί και ζητά να τη συναντήσει στο πλαίσιο της έρευνάς της για το ρόλο.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Κυρ., Τετ.: 19.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;

3
  • Animation

Στην καρδιά του Παρισιού, οι Ρενέ Γκοσινί και Ζαν-Ζακ Σεμπέ σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 17.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα
  • Αίθουσα 1

Το Τέρας

3,5
  • Δραματική

Όταν η Σαόρι ανακαλύπτει πως ο μικρός γιος της Μινάτο συμπεριφέρεται περίεργα, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στο σχολείο του. Μαθαίνει ότι ένας δάσκαλός του είναι υπεύθυνος, αλλά η αλήθεια αποδεικνύεται πολύ πιο περίπλοκη.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Κυρ., Τετ.: 22.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

The Hunger Games: Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών

2
  • Περιπέτεια

Η Λούσι Γκρέι Μπερντ επιλέγεται ως «φόρος» της Περιοχής 12 για τους 10ους Αγώνες Πείνας. Λίγο πριν παλέψει για τη ζωή της στην αρένα, όμως, τα πράγματα περιπλέκονται εξαιτίας του Κοριολανού Σνόου, του νεαρού μέντορά της, ο οποίος δυσκολεύεται να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στα καθήκοντά του και στα συναισθήματα που αναπτύσσει για εκείνη.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Κυρ., Τετ.: 21.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα