Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας περιμένει στην Κηφισιά να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών

Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μία εποχή. Είναι ένα συναίσθημα. Και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος Κηφισιάς έως τις 9 Ιανουαρίου είναι γεμάτο συναισθήματα  και πολλές παραμυθένιες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. 

​​​​Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος Κηφισιάς

 

Σε ένα χώρο 22 στρεμμάτων, με πρόσβαση από τις δύο κεντρικές εισόδους (Λεωφόρος Κηφισίας προς πλατεία Κηφισιάς και Δραγούμη πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), φιλικό στην κύλιση καροτσιών και αμαξιδίων και φυσικά ασφαλές και σ’ ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον  μέσα στα δέντρα, περιμένει εσάς και τα παιδιά σας ένα πανέμορφο χιονισμένο χωριό με τεράστιο παγοδρόμιο, τρενάκι για τα μικρότερα παιδιά, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, το ταχυδρομείο για να γράψουν τα παιδιά το γράμμα στον Άι Βασίλη, το σπίτι του Άι Βασίλη για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν όλα τα παιδάκια, τραμπολίνο, bungee τραμπολίνο... Και όχι μόνον... 

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος Κηφισιάς

 

Από τις 17 Δεκεμβρίου αγαπημένες παιδικές θεατρικές παραστάσεις, Καραγκιόζης, μάγοι και μουσικά δρώμενα θα ψυχαγωγούν τα παιδιά σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται στα social media. Στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που στεγάζεται σε παραμυθένια στολισμένα ξύλινα σπιτάκια μπορείτε να δοκιμάσετε γλυκά και φαγητά για όλα τα γούστα, μαλλί της Γριάς, πεντανόστιμα μπισκότα και ολόφρεσκους λουκουμάδες.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος Κηφισιάς

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ γιατί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κηφισιάς είναι χιονισμένο ενώ όλα τα παιδιά παίρνουν φεύγοντας ένα δωροκουτί με λιχουδιές!

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος Κηφισιάς

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ)

Για καθημερινή ενημέρωση, κάντε εγγραφή σε Facebook και Instagram .

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις εδώ.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος Κηφισιάς

Άλσος Κηφισιάς | έως 9 Ιανουαρίου 2022 |   6948570334, 2106080528 (10 π.μ. - 9 μ.μ.)

Ώρες προσέλευσης
Από 18/12/21 έως και 9/1/22
Κάθε μέρα από 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Είσοδος
Από 18/12 έως 9/1 
Κάθε μέρα : 2 €.

Πρόσβαση
Από τις δύο κεντρικές εισόδους Λεωφόρος Κηφισίας προς πλατεία Κηφισιάς και Δραγούμη πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ.
Μετάβαση με ΜΜΜ : Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και μπλε λεωφορεία (ΟΑΣΑ–τερμ. Σταθμός επίσης Λεωφόρος Κηφισίας στο ύψος του Άλσους.
PARKING : Μεγάλο και σύγχρονο PARKING Platanos (Αδριανού 4 – 14 & Κόκκοτα) και μικρότερα (Ηρώδου Αττικού, Μητροπολίτου Ιακώβου και στην πλατεία).


Ενημέρωση COVID 19
Για Ενήλικες:

•    Με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος (Rapid Test έως 48 ώρες ή PCR έως 72 ώρες) 
•    Με πιστοποιητικό εμβολιασμού
•    Με πιστοποιητικό νόσησης
Για Ανήλικους από 4 ετών έως 17 ετών:
•    Με τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self-Test) έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους

Ο έλεγχος των ως άνω πιστοποιητικών / βεβαιώσεων θα πραγματοποιείται τόσο κατά την είσοδο στο χώρο όσο και καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Πασχαλινές δράσεις για τα παιδιά και όλη την οικογένεια με ελεύθερη συμμετοχή

Εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών, θεατρικής και εικαστικής αγωγής, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και πασχαλινές δράσεις που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργία και το παιχνίδι, ανάμεσα στις δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για όλες τις ηλικίες.

Οκτώ έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από το θέατρο

Συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε οκτώ ιστορίες από την πένα διεθνών συγγραφέων που έχουν γίνει θεατρικά και παίζονται στις παιδικές σκηνές της πόλης.

"Πες το ψέματα...": Το μουσικοθεατρικό παραμύθι των ContraTiempo φτάνει στο τέλος του

Το έργο σε κείμενο-σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνόπουλου, που αφηγείται την προσπάθεια δύο παιδιών να σώσουν το πλανήτη από το ψέμα, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο θέατρο Σταθμός.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά στον "Ελληνικό Κόσμο"

Αυτόν τον Μάιο, παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών αλλά και μεγαλύτερα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στα δημιουργικά προγράμματα του πολιτιστικού κέντρου, παρέα με τους γονείς τους.