Νέα

Το Παλλάς βουτάει στο σύμπαν της «Ψαρόσουπας»

Από -

Μια νέα ιστορία έρχεται να προσθέσει ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Γιώργος Δ. Λεμπέσης στο σύμπαν της διάσημης «Ψαρόσουπας», την οποία θα ζωντανέψει ο Φωκάς Ευαγγελινός στη σκηνή του Παλλάς από τις αρχές Νοεμβρίου. Ο λόγος για το παιδικό μιούζικαλ «Βουτιά στη Βυθούπολη» σε πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση, ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα για όλη την οικογένεια με πρωταγωνιστές τους Μέμο Μπεγνή, Μαριέλλα Σαββίδου, Ιάσονα Μανδηλά, Ίντρα Κέιν και Φώτη Σεργουλόπουλο, οι οποίοι ηγούνται ενός πολυπληθούς θιάσου έμπειρων στο είδος ηθοποιών.
Η «Ψαρόσουπα», το σύγχρονο οικολογικό παραμύθι που έγινε μπεστ σέλερ, γεννώντας πλήθος ιστοριών και χαρακτήρων από τα βάθη της θάλασσας κι όχι μόνο, θίγει με χιουμοριστικό και διασκεδαστικό τρόπο το ζήτημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Στη σκηνή του Παλλάς θα γνωρίσουμε όλους τους ήρωες των βιβλίων που έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά εντός και εκτός συνόρων, εμπνέοντας μάλιστα και μια σειρά παιχνιδιών.

Είναι η πρώτη φορά που οι Θεατρικές Σκηνές ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Minos EMI/Universal και μάλιστα σε ένα πολλά υποσχόμενο παιδικό μιούζικαλ του οποίου τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν σε cd με την συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών.

i«Βουτιά στη Βυθούπολη» | Θέατρο Παλλάς | Προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου | Προπώληση μέσω viva.gr |

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό