Νέα

Το βραβείο Best Packaging in Toys κέρδισαν τα Learning Tube

Το βραβείο «Best Packaging in Toys» στην κατηγορία «Packaging of New Products Launched in the Greek Market» απονεμήθηκε στα εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube στα φετινά Packaging Innovation Awards 2019. Τα βραβευμένα παιχνίδια Learning Tube συστήνουν τη νέα γενιά εκπαιδευτικών παιχνιδιών και είναι ιδανικά καλοκαιρινά travel games λόγω της συσκευασίας τους.

Τα παιχνίδια αποτελούνται από μια συλλογή 63 καρτών που στόχο έχουν να προσφέρουν διαφορετικού τύπου γνώσεις στους παίκτες ανάλογα με την ηλικία τους. Συγκεκριμένα, οι μικρότεροι σε ηλικία μπορούν να μάθουν τις «Σημαίες του Κόσμου», τις «Πρωτεύουσες του Κόσμου», τους «Εφευρέτες του Κόσμου», τα «Μνημεία του Κόσμου», τις «Κουζίνες του Κόσμου» και τον «Κ.Ο.Κ. για τους Οδηγούς του Κόσμου», ενώ οι μεγαλύτεροι παίκτες να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Τα παιχνίδια στηρίζονται σε διαχρονικές ιδέες και διαθέτουν μοναδική ταυτότητα, εξελίσσοντας την παραδοσιακή λογική των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Έτσι, αποτελούν μια εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών που το θεματικό της περιεχόμενο διαθέτει ισάξιο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον για όλους τους παίκτες κάθε ηλικίας, ενώ παράλληλα είναι η πρώτη σειρά παιχνιδιών όπου το παιχνίδι συνεχίζεται και online, σε βάση δεδομένων που εμπλουτίζεται και ανανεώνεται διαρκώς με νέες κάρτες – ερωτήσεις.