Νέα

Τι ανακοινώνουν τα θέατρα για τις επιστροφές εισιτηρίων

Από -

Σε συνέχεια της απόφασης του Υπουργείου Υγείας να κλείσει θέατρα, σινεμά και κέντρα διασκέδασης προκειμένου να αποτρέψει την εξάπλωση του κορονοϊού, είναι αρκετά τα θέατρα που προχώρησαν σε ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο επιστροφής των προπωλημένων εισιτηρίων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενημερώνει το κοινό ότι η διεκπεραίωση επιστροφής ή αλλαγής των αγορασμένων εισιτηρίων θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στα: 2107282333, [email protected]

iΠληροφορίες στο 2107282000, megaron.gr, Facebook: @megaron.gr.

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις του («Η κυρία του Μαξίμ», «Φεγγάρι από χαρτί», «Παίζοντας το θύμα», «Μαθήματα Πολέμου III: Αθηναίων Δράματα», «Χίλιες και μια ιστορίες», «Hotel Éternité») μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους (από Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ.-4 μ.μ.) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2107234567 για εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μετά την αναστολή των εκδηλώσεών της στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία, μας καλεί να μείνουμε συντονισμένοι στο onassis.org για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα του Onassis Culture, ώστε η τέχνη να παραμείνει στην καθημερινότητά μας. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να ενημερωθούν για τους τρόπους επιστροφής χρημάτων εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για αγορές εισιτηρίων μέσω του www.onassis.org ή του τηλεφωνικού κέντρου 2109005800, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί έως τις 30 Μαρτίου 2020 με διαδικασία αυτόματης πίστωσης του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα από την οποία έγινε η αγορά. Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν από τα εκδοτήρια της Στέγης με μετρητά ή με χρέωση κάρτας στα POS του χώρου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλλουν email στο [email protected] ώστε να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις ημέρες που θα επανέλθει στις κανονικές του λειτουργίες ο οργανισμός.

«Γιούγκερμαν»
«Γιούγκερμαν»

Όπως υπογραμμίζει το θέατρο Πορεία για τις παραστάσεις «Γιούγκερμαν» και «Δόξα Κοινή» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, όσοι θεατές έχουν αγοράσει εισιτήρια για ημερομηνίες μετά τις 16 Μαρτίου έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν το εισιτήριό τους για τις παραστάσεις που θα ανακοινωθούν σε συνέχεια των νέων δεδομένων και πάντα σε συμφωνία με τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

iΠληροφορίες στο [email protected] & στο ταμείο του θεάτρου: 2108210991 (Από Τρίτη έως Κυριακή 5 μ.μ.-8 μ.μ.).

«Κοινή ησυχία»
«Κοινή ησυχία»

Όσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση «Κοινή ησυχία» στο θέατρο Διάνα σε σκηνοθεσία της Ελένης Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου, μπορούν να τα εξαργυρώσουν με έναν από τους παρακάτω τρόπους, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τους: για την αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα μέσω www.viva.gr, οι θεατές μπορούν να στείλουν με email την φωτογραφία του εισιτηρίου τους στο [email protected] και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει άμεσα με πίστωση στην κάρτα τους. Για την αγορά εισιτηρίων με μετρητά ή με POS από το ταμείο του θεάτρου ή μέσω του www.viva.gr, μπορούν να στείλουν email στο [email protected] την φωτογραφία του εισιτηρίου τους και έναν τραπεζικό λογαριασμό όπου επιθυμούν να γίνει η επιστροφή των χρημάτων τους (κατά προτίμηση Τράπεζα Πειραιώς) ή να προσέλθουν στο ταμείο του θεάτρου (καθημερινά 10 π.μ.-2 μ.μ. & 5 μ.μ.-9 μ.μ.).

«Η σούπα»
«Η σούπα»

Το θέατρο Ίσον ενημερώνει ότι η Viva.gr θα προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων από τις ηλεκτρονικές προπωλήσεις των εισιτηρίων των παραστάσεων «Απόηχος», «Radio GaGa - Τhe Play», «Η σούπα» και «Το δικό μας παραμύθι: μια μουσικός, μια καρακάξα κι ένας κάστορας!».