Νέα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα εργαστήρια του Μικρού Εθνικού

Από -

© Patroklos Skafidas
© Patroklos Skafidas

Το Μικρό Εθνικό διεξάγει από 11 Οκτωβρίου μια σειρά ανανεωμένων εργαστηρίων ειδικά σχεδιασμένων για τις μικρότερες ηλικίες, με τη βοήθεια επαγγελματιών του καλλιτεχνικού χώρου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος στόχος των εργαστηρίων είναι η εξοικείωση παιδιών και εφήβων με τα εργαλεία του θεάτρου και η ανάπτυξη της δημιουργικής τους ικανότητας. Μέσα από αυτές τις αλλόκοτες συνθήκες που διανύουμε, το Εθνικό Θέατρο επιχειρεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο και να επινοήσει νέες δημιουργικές θεατρικές δραστηριότητες που θα μας χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Ο τρόπος λειτουργίας των εργαστηρίων είναι φυσικά ομαδικός, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε διακρίσεις και αποδεχόμενα τη διαφορετικότητα του κάθε παιδιού. Οι συμμετέχοντες δεν θα είναι απλοί παρατηρητές, αλλά θα προτείνουν δικές τους ιδέες με σκοπό να δημιουργηθεί ένα θεατρικό πρότζεκτ που αντιπροσωπεύει την ομαδικότητα, την ενσυναίσθηση και την συνεργασία.

Τα εργαστήρια χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε συμμετέχοντα. Μάλιστα, οι νέες υγειονομικές συνθήκες έχουν προετοιμάσει τους υπεύθυνους ακόμα και για τη πιθανή διεξαγωγή των workshops σε ψηφιακό περιβάλλον χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του Μικρού Εθνικού, μεριμνώντας για την προστασία των πολιτών.

banner

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως 5/10. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να μπείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο 210 7001468 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ergastiria@n-t.gr.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό