Νέα

Στον πολυχώρο Modus Vivendi by Krateros Katsoulis το καλοκαίρι κρατάει Camp-οσο ακόμη

Μετά τις ανέμελες ώρες χαράς και δημιουργικότητας καθώς και τα χαμόγελα που προσέφερε στις παιδικές ψυχές το Art Summer Camp 2021, ο πολυχώρος τέχνης Modus Vivendi και η Θεατρική Ομάδα Μικρός Νότος ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν και μοναδικό στόχο: Δύο εβδομάδες απόλυτης χαράς και κάθε λογής παιχνιδιού: θεατρικού, επιτραπέζιου, παραδοσιακού.

Όλες αυτές, καθώς και πολλές ακόμη εκπλήξεις, συνοψίζονται σε αυτό που ο πολυχώρος Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, προανήγγειλε ως Post Summer Camp. Το Post Summer Camp, έρχεται από τις 30 Αυγούστου εώς τις 10 Σεπτεμβρίου για να διασκεδάσει τους μικρούς του φίλους, από πέντε έως εννέα ετών, προτού τους υποδεχθούν οι μαθητικές αίθουσες για τη νέα σχολική χρονιά.

Στο Post Summer Camp υπάρχει πρόγραμμα. Ωστόσο στον πολυχώρο Modus Vivendi, το Γλώσσα, Γλώσσα, Μαθηματικά αντικαθίσταται από το Παιχνίδι, Παινχίδι, Ξεγνοιασιά. Τα παιδιά εισέρχονται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον όπου ξεκινούν με ελεύθερο παιχνίδι, χαρίζουν απλόχερα την καλημέρα τους και αφού περάσουν και τα τελευταία χασμουρητά του πρωϊνού, ζωντανεύουν μπροστά στους φίλους τους ιστορίες και παραμύθια που έχουν ήδη γραφτεί ή γράφονται τη στιγμή του παιχνιδιού. Αφού απολαύσουν ένα βιολογικό σνακ, επανακτούν τις δυνάμεις τους και ρίχνονται με λαχτάρα σε ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού ή ένα παραδοσιακό παιχνίδι της προτίμησής τους. Στη συνέχεια, μετά την ξεκούραση και το μεσημεριανό φαγητό, οι μικροί συμμετέχοντες αφιερώνονται στα παζλ και τη χειροτεχνία όπου, σκέψεις και συναισθήματα μεταμορφώνονται σε αριστουργήματα από υφάσματα, χαρτόνια και χρώματα.

banner

Από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, 11π.μ.-2μ.μ. η παιδική φαντασία εκτονώνεται στην κηπουρική, το θεατρικό παιχνίδι, τη δραματοποίηση ιστοριών, τη μουσική, τις κατασκευές καθώς και το Process Art και Messy & Sensory Play. Συνεπώς, διοργανώνοντας το Post Summer Camp, ο πολυχώρος Modus Vivendi, δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης, τη μουσικοκινητική και την εξωτερίκευση των παιδικών ανησυχιών.

Επομένως, ο προβληματισμός για τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα μικρά τους στο Camp δεν θα μπορούσε να είναι παρά μόνο ο εξής: Πώς μετά από ένα πρόγραμμα γεμάτο ξεφάντωμα και παιχνίδι θα επιστρέψουν στο θρανία; Ο πολυχώρος Modus Vivendi έχει την απάντηση και σε αυτό: Τα παιδιά θα επιστρέψουν στα θρανία χορτάτα από παιχνίδι και γεμάτα όρεξη για νέες γνώσεις, νέες περιπέτειες και ταξίδια για το σώμα, αλλά κυρίως για το μυαλό. Για περαιτέρω απορίες, απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό