Νέα

«Ποιος θα γίνει αρχηγός»: Μια ευφάνταστη μουσικοχορευτική παρουσίαση βιβλίου

Θέλοντας να αναδείξουν την ομαδικότητα, οι εκδόσεις Κίτρινο Πατίνι, σας καλούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 17.30 στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα και εικονογράφου Λιάνας Δενεζάκη με τίτλο «Ποιος θα γίνει αρχηγός;».

Το παραμύθι, που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι, πραγματεύεται μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις το έντονο εγώ που εμποδίζει τα ζωάκια του δάσους να ζήσουν αρμονικά κι ευτυχισμένα. Όταν, όμως, το εγώ μετατραπεί σε εμείς, οδηγούμαστε στο «Δάσος της Χαράς», εκεί που η συνεργασία, η φιλία και οι αξίες της ζωής νικούν. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να... ανθίσει μέσα από ένα νούφαρο μια κορώνα.

Τι θα δούμε στην παρουσίαση του βιβλίου;

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Μαρία Κορινθίου (Ηθοποιός), Ζωή Κρόκου (Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής) και η Έρρικα Παπαβενετίου (Ιατρός και Συγγραφέας). Την ιστορία θα αφηγηθούν οι ηθοποιοί Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννης Μποσταντζόγλου. Παράλληλα, μια ιδιαίτερη ζωντανή παρουσίαση του βιβλίου θα δούμε και από τα παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, ενώ την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά η συνθέτρια Μαντίνεια Βάγγαλη.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο των Εκδόσεων Κίτρινο Πατίνι, αλλά και να ανακαλύψετε τη σειρά των παραμυθοκαρτών, που στόχο έχει να εξιτάρει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών με έκπτωση 15%, μέσω του αθηνόραμα Club.

Συγκεκριμένα, βρείτε τις «Παραμυθοκάρτες» που ιντριγκάρουν τη δημιουργικότητα των παιδιών και «ζωντανέψουν» μαγικούς κόσμους, καλλιεργώντας τη φαντασία και την έκφραση λόγου και συναισθημάτων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι «Παραμυθοκάρτες» αποτελούνται από 49 κάρτες και το παιδί τραβά στην τύχη μία κάρτα από κάθε κατηγορία, και με βάση τις εικόνες των καρτών καλείται να αφηγηθεί την δική του ιστορία.

Η έκπτωση 15% εφαρμόζεται αυτόματα, κάνοντας κλικ στο παρόν link. Aφού προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό σας καλάθι, προχωρήστε στην επιλογή «Ταμείο» και θα δείτε την έκπτωση να έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

i Στοά Βιβλίου | Πεσματζόγλου 5 | www.kitrinopatini.gr