Θέμα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα παιδιά στο «Smart Park»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται το Σάββατο 11 Μαΐου (12μ.) και ο Διονύσης Σαββόπουλος την Κυριακή 5 Μαΐου (6 μ.μ.) στο υπαίθριο «Smart Theater» του εμπορικού Πάρκου «Smart Park».

«Πες μου το όνομά σου» λέγεται η παράσταση που παρουσιάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με τη Νεφέλη Φασούλη και τον πολυοργανίστα Γιώργο Κατσάνο με παιδικά τραγούδια και παράξενες ιστορίες που, όπως λέει ο Φοίβος, έρχονται «Ουρανοκατέβατοι και απροσδόκητοι αλλά ευπρόσδεκτοι! Με τα ανακατεμένα μας μαλλιά, με το Ελεφαντάκι μας, την αδερφή μας την Μυρτώ Δεληβοριά, τη Τζέλα, τη Λέλα, τον Κόρνα, την πόλη μας και τα περίεργα ονόματά μας». Και θέλουν να μάθουν, ένα-ένα, τα δικά μας!

«Με τραγούδια και παραμύθια» έρχεται να μας πει ο Διονύσης Σαββόπουλος γιατί ο Μίδας έβγαλε αυτιά γαϊδάρου και γιατί ήταν τόσο περήφανος ο κυρ Κότσυφας. Έρχεται ακόμη για να μας τραγουδήσει ότι δεν ξέρει τι να παίξει στα παιδιά, ότι ονειρεύεται σαν τον Καραγκιόζη και πώς κάνει «κι-κι-ρι-κι-κί» το κοκοράκι. Αυτά και πολλά άλλα για μικρούς και μεγάλους. Μαζί με τους μουσικούς του.

Για παιδιά από 4 έως 94 ετών
Είσοδος 4 ευρώ, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Επειδή κάθε χρονιά οι θέσεις εξαντλούνται, καλό είναι να κάνετε προαγορά στα τηλ. 211 8008450 & στο 210 3845261 (καθημερινά 09.00 με 17.00)
Εμπορικό Πάρκο «Smart Park» στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό. Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα). Πληρ. 210 6635 982 www.smartpark.com.gr