Νέα

«Μικροί θεατρίνοι» μαζευτείτε στο πιο θεατρικό summer camp της πόλης!

Η σχολική χρονιά μπορεί να φτάνει στο τέλος της, όμως οι υποχρεώσεις των γονέων δεν σταματούν και κάθε Ιούνιο έρχεται ένα πονοκεφάλιασμα σχετικά με την απασχόληση των παιδιών που έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, μέχρι την κλασική άδεια του Αυγούστου. Κι αν τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις αθλοπαιδιές ή οι κατασκηνώσεις εκτός πόλης είναι απρόσιτες λόγω απόστασης ή χρημάτων, η πιο δημιουργική λύση βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στο θέατρο ΖΙΝΑ, η θεατρολόγος-παιδαγωγός Βίκυ Κουμούτσου και η ομάδα της (η θεατρολόγος-παιδαγωγός Σοφία Ξενάκη και η χορογράφος Έλενα Γεροδήμου), διοργανώνουν καλοκαιρινά camp για δύο περιόδους διάρκειας τριών εβδομάδων το κάθε ένα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτών, τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, μαθαίνοντας τα πάντα σχετικά με τα σκηνικά, τα κοστούμια, τις χορογραφίες και την αποστήθιση κειμένων, αλλά φυσικά και τις αρετές μιας θεατρικής ομάδας, όπως η συνεργασία και η ομαδικότητα, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Στο τέλος των camp τα παιδιά ανεβάζουν τη δική τους παράσταση, με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους γονείς και φίλους τους, οι οποίοι πρόκειται να παρακολουθήσουν διασκευή ενός πολύ γνωστού αριστοφανικού έργου στο πρώτο camp και στο δεύτερο μια θεατρική μεταφορά του παραμυθιού του Ρόαλντ Νταλ «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»

iθέατρο ΖΙΝΑ - Λεωφόρος Αλεξάνδρας 74 | Δευτέρα-Παρασκευή 8.30 π.μ.- 2 μ.μ. (υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης ως τις 4 μ.μ.) | Α’ περίοδος: 18/6 - 5/7 κόστος: 250€, Β’ περίοδος: 8/7 - 26/7 κόστος: 220€ (υπάρχει η δυνατότητα έκπτωσης 20% σε κάθε δεύτερο παιδί από την ίδια οικογένεια) | Για κρατήσεις και πληροφορίες: 2106424414, 6947360903.