Νέα

Καραγκιόζης πλάι στο κύμα με τον Τάσο Κώνστα

Από -

Ο Τάσος Κώνστας ανανεώνει το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του με τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη στα τέλη του Μαΐου. Από τις 29 του μήνα και για όλο το καλοκαίρι ο γνωστός καραγκιοζοπαίκτης μετακομίζει από τις Φιγούρες & Κούκλες και στήνει τον μπερντέ του στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου στο Πάρκο Φλοίσβου (είσοδος επί της Λεωφ. Ποσειδώνος).

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (8.30 μ.μ.) μια καινούργια περιπέτεια του θεάτρου σκιών ζωντανεύει μέσα από το πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων παραδοσιακών κωμωδιών και νέων έργων του Τάσου Κώνστα για όλη την οικογένεια. Η σάτιρα, ο αυτοσχεδιασμός και ο εύστοχος σχολιασμός της επικαιρότητας δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσει το γέλιο και η θετική διάθεση που αναζητούν οι μικροί ηλικίας από 3 ετών αλλά και οι μεγάλοι στο πλευρό του διαχρονικού λαϊκού ήρωα.

i Σάββατο 29/5 και από 4/6 κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 8.30 μ.μ. | Προπώληση μέσω viva.gr & στο ταμείο του θεάτρου 1 ώρα πριν την παράσταση | Πληροφορίες: 6937714733.

banner

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό