Νέα

Και φέτος στα «Αηδονάκια» το halloween θα εορταστεί κανονικά

Με φόντο μαύρο και πορτοκαλί τo πιο ανατρεπτικό και ευφάνταστο «Trick or Treat Party» έρχεται και φέτος στο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας, το «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι. Από τις 3 Οκτωβρίου έως τη 1 Νοεμβρίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει το Halloween, που όπως φαίνεται τείνει να γίνει παράδοση και στη χώρα μας.

Το «Halloween» είναι συντομογραφία του «All Hallows Evening», και ο µύθος αναφέρει πως οι ψυχές των πεθαµένων περιπλανιούνται στη χώρα των ζωντανών περιμένοντας την αιώνια ανάπαυση. Σήμερα το Halloween γίνεται μια διασκεδαστική εμπειρία συμφιλίωσης με τον «άλλο κόσμο» και τα πνεύματα. Την ηµέρα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου δηλαδή, οι ζωντανοί μεταμφιέζονται για να µην τους αναγνωρίσουν οι νεκροί, που ίσως είχαν αδικήσει όσο αυτοί ήταν ζωντανοί και αφήνουν γλυκά στις πόρτες των σπιτιών τους για να τους ευχαριστήσουν. Ειδικά στην Αμερική, το Halloween είναι µια γιορτή µε µαζική συµµετοχή που θυμίζει καρναβάλι και κάλαντα µαζί, και όπου ο φόβος δύσκολα ξεχωρίζει από το γέλιο και ο τρόµος από το ξεφάντωµα.

Τα Αηδονάκια, λοιπόν, μας μεταφέρουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την αγαπημένη «εισαγόμενη» παράδοση που τα παιδιά λατρεύουν. Ξεναγοί, φαντάσματα και μάγισσες καλούν τους μικρούς φίλους σε νέες τρομερές περιπέτειες με το σύνθημα «βάλε αντιφοβικό και έλα!». Προσαρμοσμένο στη νέα πραγματικότητα το φετινό Halloween Party, τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η είσοδος στο χώρο του πάρκου θα είναι ελεύθερη και μικροί και μεγάλοι μπορούν να επιλέξουν το πακέτο μαρκών που προτιμούν.

banner

i Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι | 210 6196 948 | 3 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου | Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 4μ.μ.-11μ.μ. και Σάββατο-Κυριακή 10π.μ.-11μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη. Ημερήσιο βραχιόλι απεριόριστης συμμετοχής: € 16,5 ευρώ για 15 παιχνίδια, εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα. Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια: €3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι. Πακέτο 10 μαρκών: €24 ευρώ. Πακέτο 20 μαρκών: €42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ)