Νέα

«Η Μάσα και ο Αρκούδος» ανεβαίνουν στη σκηνή

Από -

Για μία και μοναδική παράσταση στις 24 Δεκεμβρίου ανεβαίνει η παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση «Η Μάσα και ο αρκούδος», εμπνευσμένη από την ομώνυμη βραβευμένη ρωσική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια κι έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία, καθώς προβάλλεται σε 120 χώρες. Η εταιρεία παραγωγής Animaccord που διαθέτει τα δικαιώματα της σειράς, μετά τη μεγάλη της επιτυχία -ειδικά στο youtube- αποφάσισε πριν από δύο χρόνια να δημιουργήσει και μια θεατρική εκδοχή της ιστορίας, η οποία παρουσιάζεται και στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε πάνω από 40 χώρες, ενώ αναμένεται και η κινηματογραφική εκδοχή μέσα στο 2020.

Το στόρι έχει ως εξής: Η Μάσα είναι ένα κοριτσάκι, που ζει στο δάσος με το γουρουνάκι της, το κατσικάκι της και τον σκύλο της. Είναι γεμάτη ενέργεια αλλά και ατελείωτη περιέργεια. Θέλει να δοκιμάζει και να μαθαίνει καινούργια πράγματα, κι αυτό πολλές φορές την οδηγεί σε περιπέτειες. Θα μάθουμε ποιες είναι αυτές επί σκηνής.

iChristmas Theater | Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου | Τρίτη 24 Δεκεμβρίου | 3 μ.μ./ 7 μ.μ. | Πληροφορίες-κρατήσεις: 2117701700, www.christmastheater.gr, www.viva.gr

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό