Νέα

Έξτρα παραστάσεις για την sold out «Φρικαντέλα»

Από -

Ήδη από τις πρώτες μέρες, η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά που παίζεται στο Christmas Theater έδωσε νέες ημερομηνίες μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου λόγω της μεγάλης ζήτησης του κοινού.

Ο Ευγένιος Τριβιζάς με τον μυοσικό Άλκη Μπαλτά και τον σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινό
Ο Ευγένιος Τριβιζάς με τον μυοσικό Άλκη Μπαλτά και τον σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινό

Το μπεστ σέλερ του πολυγραφότατου εθνικού μας παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός σε μια παράσταση με μορφή λυρικού θεάτρου, με πρωταγωνιστές κορυφαίους ερμηνευτές της όπερας, πολυμελές μπαλέτο, την συμφωνική ορχήστρα Athens Academica υπό τη διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά (ο οποίος υπογράφει και τη μουσική σύνθεση της παράστασης) και του Χρήστου Κολοβού με 27 μουσικούς επί σκηνής, αλλά και παιδική χορωδία που τραγουδά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου τα παιδιά καλούνται να γίνουν οι σωτήρες των Χριστουγέννων. Συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν την κακή μάγισσα Φρικαντέλα, η οποία μισεί οτιδήποτε καλό, πίνει μόνο «πορτοκακάδα» και χορεύει μόνο «κακαματιανό», ενώ κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς κλέβει τις παιδικές φωνές για να μην ξανακούσει ποτέ κάλαντα. Έτσι, καταστρώνουν ένα τολμηρό σχέδιο, που τα οδηγεί σε μια απίθανη και διασκεδαστική περιπέτεια, γεμάτη χρώματα, ήχους και πολύτιμα μηνύματα.

Το ρόλο της Φρικαντέλας ερμηνεύουν οι μεσόφωνοι Ειρήνη Καράγιαννη και Μαρισία Παπαλεξίου. Στο πλευρό τους συμπρωταγωνιστούν οι μεσόφωνοι Αθηνά Καστρινάκη και Μάρθα Σωτηρίου, οι τενόροι Κώστας Ζαμπούνης, Νικόλας Μαραζιώτης, Άρης Προσπαθόπουλος και Γιάννης Φίλιας καθώς και οι βαρύτονοι Κώστας Μαυρογένης και Μαρίνος Ταρνανάς.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, οι χορογραφίες της Έμιλυ Λούμπα, οι φωτισμοί του Γιώργου Τέλλου και το video art του Χρήστου Μαγγανά.

Επί σκηνής θα δούμε επίσης τους Ελένη Δημακουλέα, Παναγιώτα Δημοπούλου, Χριστίνα Καλιακάτσου, Σοφία Καλπενίδου, Νίκο Κουκάκη, Έμιλυ Λούμπα, Κοσμά Μεταξόπουλο, Βιργινία Μορόμαλου, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Έλενα - Χριστίνα Παπαδοπούλου.

i «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» | Έως 6 Ιανουαρίου | Christmas Theater | Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου | Προπώληση μέσω viva.gr | www.christmastheater.gr

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό