Νέα

Δωρεάν ταινίες animation για μικρά παιδιά από το Psaroloco

Από -

«Negative Space»
«Negative Space»

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Psaroloco δίνει την δυνατότητα σε όλους τους μικρούς μας φίλους από 2 ετών και άνω, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά πληθώρα ταινιών κινουμένων σχεδίων μικρού και μεγάλου μήκους δωρεάν.

Το Psaroloco αποτελεί έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες αυτών. Στόχος των προγραμμάτων είναι να αποκτήσουν τα παιδιά δεξιότητες πρόσβασης, δημιουργικής χρήσης και κριτικής ανάλυσης του κινηματογραφικού περιεχομένου που προσφέρει ο οργανισμός. Παράλληλα, πραγματοποιεί ημερίδες για γονείς και εκπαιδευτικούς μέσα από τις οποίες τους παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να γίνουν φορείς ενός ιδιότυπου οπτικοακουστικού αλφάβητου.

Οι ταινίες βρίσκονται διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του Psaroloco χωρισμένες σε ηλικιακές κατηγορίες και έχουν επιλεχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να εκπληρώνουν τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος. Με άλλα λόγια, προωθούν, μεταξύ άλλων, την αξία της αλληλεγγύης, τον σεβασμό στο περιβάλλον και το πλούτο της διαφορετικότητας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες με τα παιδιά σας χωρίς καμία εγγραφή, νόμιμα και δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.