Νέα

Δωρεάν σινεμά για παιδιά και νέους από το Φεστιβάλ Ολυμπίας

Από -

Οι άνθρωποι του Φεστιβάλ Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους γνωρίζουν άριστα πώς να ψυχαγωγούν τους μικρούς σινεφίλ. Το αποδεικνύουν εξάλλου στον Πύργο και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας όπου φιλοξενείται το φεστιβάλ εδώ και πάνω από 20 χρόνια.

Γι' αυτό, την τώρα που οι λιλιπούτειοι θεατές βρίσκονται στα σπίτια τους, το φεστιβάλ αποφάσισε να στήσει καθημερινές διαδικτυακές προβολές για όλους, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook. Μια νέα ταινία την ημέρα προβάλλεται μέσω της σελίδας, με μοναδική προϋπόθεση να έχετε προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα παρουσιάζεται το ολλανδικό «Φιν, η μαγεία της μουσικής» του Φρανς Βάις. Η υπόθεση της ταινίας αφορά ένα εννιάχρονο αγόρι, τον Φιν, που ζει στην επαρχία με τον πατέρα του. Περνά το χρόνο του παίζοντας ποδόσφαιρο με τον καλύτερό του φίλο, αλλά αυτό που πραγματικά θέλει είναι να ασχοληθεί με την μουσική. Ο πατέρας όμως δεν συμφωνεί και θέλει ο γιος του να παίζει ποδόσφαιρο σαν τα άλλα αγόρια. Ο Φιν δεν καταλαβαίνει την επιμονή του πατέρα του. Κοντά σε μια απομονωμένη φάρμα, γνωρίζει ένα ηλικιωμένο γέρο που παίζει βιολί. Μαγεμένος από το βιολί, πηγαίνει κρυφά στην φάρμα για να κάνει εξάσκηση, ενώ ο πατέρας του νομίζει ότι παίζει ποδόσφαιρο. Είναι άραγε ο μόνος που βλέπει πόσο μαγευτική μπορεί να είναι η μουσική;

Η ερώτηση απαντάται σήμερα στις 18.00. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του φεστιβάλ για καθημερινές κινηματογραφικές προτάσεις!

Σχετικά Θέματα